Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


ΚΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Αύριο στις 9 έκτακτη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Βάση του Συντάγματος, όμως τρία πράγματα θα συμβούν :

1. Να ζητήσει την σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2. Να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (δηλαδή να καταργηθούν όλα τα άρθρα του Συντάγματος και να επιβληθεί της Ασφάλειας ο Στρατός!).

3. Να παραιτηθεί και να ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Συγκαλείτε αύριο η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γ. Παπανδρέου. Στις φλόγες ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Συντάγματος. Καίγεται το λόμπι του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια, το υπουργείο Εξωτερικών και η Εθνική Τράπεζα. Δύο πολίτες ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο "Σωτηρία".

"Βομβαρδισμένο τοπίο" το Σύνταγμα. Στις φλόγες ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δήμου. Καίγεται το λόμπι του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια, το υπουργείο Εξωτερικών, Οικονομικών και η Εθνική Τράπεζα. Κάτοικοι εγκλωβισμένοι σε πολυκατοικία που καίγεται στην Ομόνοια. Επεισόδια και στο κέντρο της Λάρισας. Οι διαδηλωτές πετούνε πέτρες στους αστυνομικούς. Καίγονται δύο υποκαταστήματα τράπεζας. -Εγκλωβισμένα παιδιά σε φροντιστήριο στην πλατεία Κάνιγγος. καίγεται το υπουργείο εσωτερικών, το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και το κτίριο της Ολυμπιακής στην Φιλελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...