Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΣΑΜΑΡΑ υπηρέτησες ΦΑΝΤΑΡΟΣ; που; και πότε.


Γίναμε δέκτες μιας πληροφορίας την οποία θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας για τα τρέχοντα πολιτικά δρώμενα. Μπορεί να μας πει ο κύριος ΣΑΜΑΡΑΣ εάν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του, που; και πότε, η εάν απαλλάχτηκε των βασικών αυτών καθηκόντων του προς την πατρίδα (που τόσο υπέρ-αγαπά) «εκμεταλλευόμενος» την «ευχέρεια» που του έδινε νόμος του αείμνηστου ΑΒΕΡΩΦ ; Εξαγοράζοντας την; . Το ( γνωστό δηλαδή κόλπο ) Μήπως είναι η ώρα να ξυπνήσουν οι πολίτες και να κάνουν «εκκαθάριση» από τους επαγγελματίες πατριώτες; Eχουμε γεμίσει από δαύτους που εκμεταλλευόμενοι τις «ευαισθησίες» του ΛΑΟΥ τον δουλεύουν ασύστολα. Πως θέλει κάποιος να παρουσιάζετε ως ο γνήσιος εκπρόσωπος του εθνικού πατριωτικού χώρου την στιγμή που δεν καταδέχτηκε να υπηρετήσει την υποχρεωτική για όλους μας θητεία; στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας;. Έκανες Ρε Μεγάλε χρήση των ενεργημάτων του νόμου ΑΒΕΡΩΦ και απαλλάχτηκες από την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων σου. Ισχύει αυτό ,ΝΑΙ η ΟΧΙ. Περιμένουμε απάντηση.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας συνοψισουμε λοιπον τα ερωτηματα:
1)Υπηρετησε στο στρατο ο Σαμαρας? Τιμησε την υπατη υποχρεωση ενος ελληνα ανδρα προς την πατριδα??? Που??Ποτε??? Ας μας το αποδειξει γιατι αμφισβητουμε ανοιχτα πλεον τον πατριωτισμο του...

2)Πέραν των πολιτικών του "κεκτημένων" (βλ. περιφρονηση ΝΔ, ιδρυση ΠΟΛΑΝ ,καταβαραθρωσης ΠΟΛΑΝ κλπ.) τι εκανε στη ζωη του μετα την ΠΟΛΑΝ και πριν τη ΝΔ?? Που ζουσε?? Στη βίλλα της γυναικας του?? Πως συντηρουσε την οικενεια του???Ή μηπως η γυναιακ του τον συντηρουσε ?? Τι επαγγελμα εκανε (περνα του να ονειρευεται την αρχηγια ενος κομματος...)????

3) Πώς από εκεί που ήταν εξαφανισμενος απο την πολιτικη και κοινωνικη ζωη της χωρας (καλα για τη ΝΔ δεν το συζητω...μαυρα ματια καναμε...) εφτασε να εχει εναν τεραστιο μηχανισμο να υποστηριζει την υποψηφιοτητα του...Που βρηκε τοσα χρηματα σε χρονο dt?? Ποια συμφεροντα ξαφνικα επενδυουν σε εναν ανθρωπο που μετραει μονο πολιτικες αποτυχιες?? Τι εχουν λαμβανειν απο αυτον??? Υπάρχει αραγε καποιο deal που οι νεοδημοκρατες πρεπει να γνωριζουν πριν πανε στην καλπη?????

Ανώνυμος είπε...

οταν μετά το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να αγχώνεται και η ακροδεξιά ,τότε Αντώνη βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο..

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/υπέρ-των-ισραηλινών-συνεργάτης-του-σαμαρά

Υπέρ των Ισραηλινών συνεργάτης του Σαμαρά

http://www.cohen.gr/war/article134.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.ellhnismos.org/archive/index.php?t-109.html

o Antonis samaras, o Ελληνας της μυστικής Λέσχης "Μπίλντερμπεργκ"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...