Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Tόσο πολύ φοβούνται μην χάσει ο..ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ; Φαντασθείτε τι μας περιμένει.



Tον εγκάθετο, διορισμένο εθνοπροδοτη, και υβριστή των ελλήνων, τον προστατεύουν πάση θυσία για να εκπληρώσει μέχρι κεραίας το θεάρεστο έργο που έχει αναλάβει για λογαριασμό τους. .Έτσι λοιπόν του δίνει περίοδο χάριτος ακόμα και η Eurostat καθώς αποφάσισε και ανακοίνωσε στο Eurogroup ότι τα στατιστικά στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα δεν θα δημοσιοποιηθούν μαζί με των υπόλοιπων χωρών της Ε.Ε. , αλλά θα καθυστερήσουν.

Τα στοιχεία του ελληνικού ελλείμματος, όπως και τα υπόλοιπα στατιστικά για την ελληνική οικονομία, επρόκειτο να δημοσιοποιηθούν την Παρασκευή στην ετήσια έκθεση της Eurostat για την οικονομία των χωρών της Ε.Ε.

Ωστόσο χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε δεν θα έχει ολοκληρώσει ως τότε την επεξεργασία των ελληνικών στοιχείων, τα κύρια σημεία των οποίων -όπως το έλλειμμα- παραμένουν με αστερίσκους, δηλαδή υπό εξέταση ή υπό αναθεώρηση.

το κλιμάκιο της Eurostat που βρίσκεται στην Αθήνα προσπαθεί να συλλέξει τα στοιχεία και αρχικά είχε ανακοινώσει ότι στις 22 Οκτωβρίου θα είχε ολοκληρώσει το έργο της.

Η νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναμένεται τώρα, μετά τις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου με πιθανότερη ημερομηνία τις 15/11 οπότε και φθάνει στην Αθήνα ξανά το κλιμάκιο των ελεγκτών της τρόικας που θα επεξεργαστούν από κοινού μαζί με το οικονομικό επιτελείο, το τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...