Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Έχει στήσει και …παραεμπόριο-παραμάγαζο, η κ.Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ.



Aνάμεσα στις ΜΚΟ που έχουν επιλεγεί από την Περιφέρεια Αττικής για να υλοποιήσει ένα κομμάτι του προγράμματος, «κοινωνικής εργασίας» ύψους 280 εκατ. ευρώ, το οποίο προβλέπει πεντάμηνες συμβάσεις για 55.000 ανέργους σε όλη τη χώρα, είναι και η ΜΚΟ «Κράτα με»-Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοηθείας στην οποία Πρόεδρος είναι η κ.Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. υποψηφία στις εκλογές του 2009 στην Περιφέρεια Αττικής και στενή συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη στην Ανατολική Αττική όταν το κόμμα της έχει καταγγείλει τους «νταβατζήδες της εργασίας», και δηλώνει ότι «με πουρμπουάρ δεν γίνεται κοινωνική πολιτική», Ασφαλώς το δέλεαρ είναι μεγάλο αφού το πρόγραμμα προβλέπει προμήθεια 5% στους μεσάζοντες, οι οποίοι συνολικά θα μοιραστούν το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10-12 εκατ. Ευρώ, πράγμα που δεν μπορούσε να ξεφύγει από την αρπάγη του Καρατζαφέρη, για αυτό και ..βιάστηκε η κ.Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον δήμο Μεταμόρφωσης ως…Μ.Κ.Ο κράτα με δείτε εδώ για ανεύρεση …σκλάβων.

ούτε το ότι συμμετέχει το μητσοτακικό στοιχείο στο φαγοπότι με την Μ.Κ.Ο. «Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος» , Πρόεδρος του οποίου , είναι η κ.Θέκλα Παρασκευούδη η οποία τυγχάνει να είναι και η υπεύθυνη των Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της ΔΗ.ΣΥ.

Έτσι για να συμπληρωθεί το..καρέ, μετά τις ..πράσινες του Κουτμεριδη έχουμε και τις ..γαλαζιοκιτρινοπρασινες.

Τώρα εάν δούμε τους τίτλους που μας αραδιάζει η εν λόγω κυρία; Aστα να πάνε. Απορούμε πως τα προλαβαίνει όλα.

*Μέλος ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Δ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ *Πρόεδρος της μ.κ.ο. «κράτα με» * Πρόεδρος Πολιτιστικού- Εξωραϊστικού Συλλόγου Πόρτο Ράφτη* Εκπρόσωπος στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής *Αντιπρόεδρος συλλόγου εργαζομένων Υ.Π.Α στο Aεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (2006-2009) *Μέλος Δ.Σ.Πνευματικού Κέντρου Μαρκοπούλου(2006-2010) *Συντονίστρια ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Εθελοντών Π. Π. *Εθελόντρια Πυροσβέστης Π.Υ. Μαρκοπούλου *Αντιπρόεδρος του "ΟΒΟΛΟΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ" *Μέλος Δ.Σ. Πνευματικού Κέντρου Μαρκοπούλου 2006-2010 *Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ *Επίτιμο μέλος Πολιτιστικού-Αθλητικού Συλλόγου Μερέντας ΠΟΛΙΤΙΚΗ *Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. *Β΄ Επιλαχούσα Βουλευτής 2009 στην περιφέρεια Αττικής *Αναπληρώτρια Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής *Μέλος Κεντρικής Γραμματείας ΛΑ.Ο.Σ Εσωτερικών-Aποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης *Μέλος Κεντρικής Γραμματείας ΛΑ.Ο.Σ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση *Σύνδεσμος Ινστιτούτου ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ Ανατ.Αττικής *Υπεύθυνη Γραφείου Ν.Ε. Ανατ.Αττικής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το Παρατηρητήριο της Κοινωνίας Πολιτών το λέει στα..ίσια πως στόχο τη καταγραφή θεσμικών, υποστηρικτικών δράσεων και οργάνων για τον 3ο Τομέα, που προωθούνται από υπουργεία, δημόσιους φορείς και Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Δείτε εδώ

Το ζουμί όμως είναι στο άλλο… σωματείο- Μ.Κ.Ο που είναι αντιπρόεδρος η εν λόγω κυρία με έδρα την… ΠΑΤΡΑ, με την ονομασία .. οβολός, και διέφυγε της προσοχής πολλών.

Ενώ έχει συσταθεί ως σωματείο, πράττει αγοραπωλησίες .Δείτε εδώ

Πώς λειτουργεί o…οβολός το… ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ;

Τα μέλη του οικονομικού σωματείου ανοίγουν έναν λογαριασμό με την κατάθεση συμμετοχής τους στο σωματείο ΟΒΟΛΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Κάθε νέο μέλος αποκτά αυτόματα έναν νέο λογαριασμό για την αποταμίευση των οβολών, δηλαδή του κεφαλαίου του. Από την στιγμή που κάποιος έχει στην διάθεση του οβολούς, έχει την δυνατότητα να αγοράσει και να πουλήσει προϊόντα και υπηρεσίες από οποιοδήποτε άλλο μέλος, ακριβώς όπως θα πραγματοποιούσε τις αγορές του με ευρώ.

Όταν τα μέλη πωλούν αγαθά ή υπηρεσίες κερδίζουν Οβολούς, και οι λογαριασμοί τους πιστώνονται. Όταν τα μέλη αγοράζουν αγαθά ή υπηρεσίες ξοδεύουν Οβολούς, και οι λογαριασμοί τους χρεώνονται.

Το σύστημα θα λειτουργεί με κάρτες χρέωσης-πίστωσης "οβολών", με "οβολούς" σε έντυπη μορφή και με χρήση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Εάν παρέμβει ο εισαγγελέας του Σ.Δ.Ο.Ε να μας χέσετε γιατί έχουν.. πολύ δουλειά με τους…ΨΙΛΙΚΑΤΖΉΔΕΣ.

11 σχόλια:

Goudevenos είπε...

Χαίρεται,

Είμαι μέλος του Οβολού, και το συγκεκριμένο άρθρο, ακόμα και αν στοχεύει σε συγκεκριμένο πρόσωπο, πλήττει το καθόλα κοινωνικό εγχείρημα του οβολού.
Το όλο εγχείρημα, βασίζεται αποκλειστικά στην ανταλλαγή υπηρεσιών και προιόντων, χωρίς να επιτρέπεται η συναλλαγή με ευρώ, μονο με Οβολούς. Απλά, η έννοια του νομίσματος Όβολού' εισήχθη για την 'δικαιότερη ανταλαλαγή υπηρεσιών και αγαθών'.
Τέλος το σωματείο, υπο την αιγίδα που λειτουργεί το όλο εγχείρημα, στο οποίο είμαι μέλος, δεν έχει εισπράξει ουδέποτε ούτε ευρώ από κανέναν κρατικό ή άλλο φορέα, και ούτε προκειται ποτέ να το κάνει, αφού το όλο εγχείρημα, δεν θέλει να έχει σχέση με το ευρώ.

με εκτίμηση,

Γουδέβενος Σπύρος

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο παραμυθάκι έφτιαξες μίσθαρνο όργανο της ΝΔ.
Ως μέλος της ΝΕΟΣ τα διαψέυδω κατηγορηματικά.

Ixnos είπε...

Τι διαψέυδεις ρε ...μέλος;

Ixnos είπε...

Aγαπητέ κύριε Γουδέβενε μην βιάζεσαι να βγάλεις πόρισμα, διότι το θέμα θα ψαχτεί πολύ, και σε βάθος. Η υπόθεση …μυρίζει και άσχημα. Υπάρχουν πολλές..παρατυπίες.

Ανώνυμος είπε...

Οτι όλο αυτό που σου έδωσαν από την Συγγρου να δημοσιέυσεις είναι ωραιότατο μυθιστόρημα χωρίς στοιχεία

Ixnos είπε...

Στην Συγγρού αλλοι κάνουν πιάτσα.Λάθος πόρτα χτύπησες Φασισταρά.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τύποι σαν εσένα και τον Δημητράκη σαφώς κάνεται πιάτσα στην Συγγρού αφού από εκεί άλλωστε πληρώνεσται.

Ixnos είπε...

Ρε παλιομαλάκα φασισταρά εμεις είμαστε πολύ μακρυα απο την Αθήνα για να κάνουμε εκει πιάτσα, εσυ που Ξημεροβραδιάζεσαι εκεί την ξέρεις..καλά .

Ανώνυμος είπε...

Ουστ λούγκρες της Συγγρού κομματόσκυλα του αισχίστου είδους εσύ και ο Δημητράκης που προφανώς είστε το ίδιο πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Τα περί προσόντων είναι όλα μούφα, γιαυτό τα προλαβαίνει όλα ...

Ixnos είπε...

ρε ..σαχλαμάρα,Καρατζαφερη σε λένε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...