Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μια απάντηση για …μια…. φημολογούμενη… επανασύνδεση


 Διάβασα στο http://greekvoices.blogspot.gr/ ένα πόστ με τίτλο Επανασύνδεση του Πρώην Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Καρατζαφέρη και επειδή απέχει πάρα πολύ από την αλήθεια θα ήθελα να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις μέσω του ixnos ,γνωρίζοντας ότι το διαβάζουν πάρα πολλοί στους παλιούς συναγωνιστές  . Από τον καιρό που έφυγα αηδιασμένος από τον ΛΑ.Ο.Σ πάρα τις προτάσεις που είχα κατά καιρούς, δεν θέλησα να συμμετέχω ενεργά σε κανένα κόμμα, διότι θεωρώ ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει εκ βάθρων, και τίποτα δεν άλλαξε για να  με κάνει να διαφοροποιήσω αυτή την απόφαση μου, αφού συνεχίζω να θεωρώ την πολιτική …λειτούργημα και όχι επάγγελμα.  Για πάρα πολλά από αυτά που έλεγα στους συναγωνιστές μου, δικαιώθηκα με την πάροδο του χρόνου, και όταν είπα .. «πάω σπίτι μου» το εννοούσα, και συνεχίζω να το εννοώ.
Με τον Γιώργο Καρατζαφέρη οι σχέσεις μας εδώ και πολύ καιρό  είναι σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο και όχι πολιτικό, διότι όπως λέει και ο ίδιος ..το αίμα, νερό δεν γίνεται.  Η παρουσία μου στην συγκέντρωση που έκανε, δεν ήταν συμμετοχική στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, αλλά, φίλου προς φίλο. Στην ίδια επίσκεψη ήταν παρών στο ξενοδοχείο και συνομίλησε μαζί του  ο δήμαρχος Ηρακλείου  Κουρακης. Τι σημαίνει αυτό. Ότι έγινε ΛΑΟΣ ;
Το εάν γυρίσουν πίσω η όχι οι παλιοί συναγωνιστές μου στο ΛΑΟΣ είναι δικό τους θέμα, και δεν είναι πρόβατα να τα κατευθύνει ο κάθε ….Καρτσώλης. Ήμουν και είμαι πάντα κατά των ομάδων, κομματαρχίσκων, υπαρχηγίσκων ,κ.α που κατέστρεψαν την έννοια, πολιτική. Καλό θα είναι όμως, πάντα κατά την γνώμη μου, να αναρωτηθούν μερικοί, εάν δικαιούνται ΟΛΟΙ… μια δεύτερη ευκαιρία.
Αυτά τα ολίγα με την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθω για μικροπολιτικά θέματα.
  Ευχαριστώ πολύ
Γιώργος Καρτσώλης


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως την αληθεια την ξερουν λιγοι Γιωργο. Την προσφορα σου και τις προτασεις που κατεθετες προς το καλο του κομματος και της πατριδος με συνεπεια ακομη λιγοτεροι.Για οσους σε ξερουν καταλαβαινουν πολυ καλα τι εννοω.Οσο για την ενασχοληση με τα κοινα εκεινο που σου παραθετω ειναι οτι βασιλευει το κακο και η ασχετοσυνη γιατι οι καλοι δεν κανουν το χρεος τους.Καλη κουβεντα δεν προκειται να ακουσεις και αγιος να εισαι.Θα κοιμασαι ησυχος ομως γιατι η συνειδηση σου θαναι καθαρη.Συν τοις αλλοις και το κυριοτερο η πατριδα διανυει ασχημη περιοδο.Ειμαστε λοιπον ολοι στρατιωτες .

Ανώνυμος είπε...

To αρχικό μας άρθρο καθως επίσης και η συνέχεια του έχει σκοπό να ενισχύσει την άποψη ότι όλα αυτά που στο παρελθον υπογράμμιζε ο κος Καρτσώλης καθώς επίσης και κάποιοι άλλοι απλά επιβεβαιώνονται σήμερα.Τεμπελιά ,ανοδιοργάνωση,πηγαδάκια ανίκανων,πολιτικά σκουπίδια όλοι και όλα στο ΛΑΟΣ να το αποδομούν Greekvoices

Ανώνυμος είπε...

t ' arxidia tou karambela

kai to mouni tis xaidos !!!!!


eiste oloi sas numera ekei sto

bordelo tis kakias oras.

o voskos apo t' Anogeia
- - - - - - - - - - - - - -

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΤΑΤΟ .. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡΤ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...