Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ,όσο και να τις πληρώσεις ,μόνο ..παλτά θα πάρεις.


Οι εκατό χιλιάδες ψήφοι που σου λείπουν Σαμαρά δεν μαζεύονται με …Αηδονόπουλους, ούτε με ..μπεκάτσες.

Την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Χάρης Αηδονόπουλος, που αποδείχτηκε πελαργόπουλος  υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο κ. Αηδονόπουλος, μάλιστα, σε δηλώσεις του κάλεσε τους πολίτες «να εγκαταλείψουν τους ευκαιριακούς σχηματισμούς» γιατί η κατάσταση στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται να συστρατευτουν όλοι ……οι γερμανοτσολιαδες ταγματασφαλίτες δοσίλογοι  ενάντια στο κομμουνισμό.

«Τους καλώ επομένως να επιλέξουν εκείνη την παράταξη που επιμένει στην γερμανική  πολιτική της χώρας για να βγούμε κάποτε από την κρίση με περίσκεψη, περιστολή και πολύ δουλειά. Είναι εύκολη η παροχολογία, είναι ευχάριστη η υπόσχεση παροχής χρημάτων χωρίς δουλειά, αλλά πρέπει να περισσεύουν ,είναι εύκολος ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα, πράγμα που κάνουν όσοι προτάσσουν σαν σημαία τις ρητορείες και τις ρωμαϊκές παλικαριές. Το μνημόνιο είναι βρόγχος αλλά η καταγγελία του στα τυφλά είναι ίδια με τις υπερβολές του ’81 για σοσιαλισμό με τα δώστα όλα του ’85 και με όσα φαιδρά από πολλούς ακολούθησαν όπως από τον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή.», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα και ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιώργος Κεχαγιάς ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...