Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το κατάλαβες επιτέλους κορόιδο ότι στην είχαν στημένη ;


Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Ηλίας Κασιδιάρης


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ=ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=ΝΑΖΙ=S.S.=ΧΙΤΛΕΡ=ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ=ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Πες το μη ντρέπεσαι, απλά να ξέρουμε τι απόψεις διαβάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Και γω αυτό κατάλαβα αδερφέ(από πάνω)
και τον διάβαζα ο μαλάκας τόσο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Ασχολούνται όλοι με την συμπεριφορά του Κασιδιάρη [ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ]παραβλέποντας την επίθεση από τις δυο τρισάθλιες κομουνίστριες.Δυστυχώς η κοινωνία μας από την μεταπολίτευση και μετά έχει γίνει αριστερόστροφη με ότι αυτό συνεπάγεται. Δυστυχώς έχουμε γεμίσει με δήθεν προοδευτικούς παρτάκιδες αριστερούλιδες που δεν δέχονται ένα νομίμος εκλεγμένο κόμμα.Να καταδικάσουμε τον Κασιδιάρη στην κοινή γνώμη μέσω των ξεφτιλισμένων ΜΜΕ επειδή δεν φορά κουκούλα, άλλα να μην αισθανθούμε οργή όταν οι αριστερούλιδες αναρχοκουμούνια καίνε καταστρέφουν και βανδαλίζουν την Αθήνα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Να μην αισθανθούμε ντροπή όταν οι άνανδροι συνδικαλιστές του ιδίου χώρου μάτωσαν τον μετριοπαθέστατο βουλευτή της ΝΔ Χατζηδάκη.Να μην αισθανθώ ντροπή και οργή όταν οι λεβεντομαλάκες του ΠΑΜΕ με τα ρόπαλα κλείνουν λιμάνια και δρόμους τιμωρώντας τους αδύναμους επειδή δεν τους ψήφισαν. Και τέλος δεν μπορώ να μην εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για τους ίδιους αναρχοκομουνιστές για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των τεσσάρων της ΜARFIN. Πράξεις που ο μικρός και λίγος τσίπρας δεν καταδίκασε.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το τράβηξες πολύ ρε ίχνος....
συγνώμη κι όλας αλλά αν ήταν στημένο το σκηνικό, λες να μην το είχαν συνενοηθεί όλοι;
δηλαδή τι έγινε, συνενοήθηκαν όλοι εκτός από τον Κασιδιάρη;
ήξεραν δηλαδή οτι θα δώσει χαστούκι; αυτό μας λες;
εντάξει λίγο σοβαρότητα δε βλάπτει.
αν το σκηνικό ήταν στημένο, (κατα την άποψη μου ΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ είναι) τότε είναι στημένο από όλους φίλε μου, όχι από τους μισούς, δεν είναι προφήτες οι Κανέλη - Παπαδάκης να ξέρουν οτι θα ξεσπάσει με χαστούκι και με νερό.

Ixnos είπε...

Ρε παιδιά καταλάβετε κάτι .Εμείς ούτε εμπάθεια έχουμε ούτε και στηρίζουμε κάποιον .Απλά καταγράφουμε τα γεγονότα και προσπαθούμε πάντα κατά την γνώμη μας που δεν λέμε ότι είναι η απολύτως σωστή να τα εξηγήσουμε. Μην μας συγκαταλέγεται σωνει και καλά σε κάποιο κόμμα διότι δεν είμαστε με ΚΑΝΕΝΑ. Πάντα κατά την γνώμη μας, το σκηνικό ήταν στημένο .Δεν βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά εάν συμμετείχε και ο Κασιδιαρης .Εάν δείτε με ανοιχτα μάτια τις λεπτομέρειες του συμβάντος θα καταλάβετε πολλά. Το κυριότερο είναι ότι δεν χτυπανε ένα σκληρό χρυσαυγίτη με τον ριζοσπάστη στην μούρη. Είναι ότι χειρότερο. Εάν δεν έκανε κάτι, δεν θα μπορούσε να σταθεί στους ομοίους του. Αυτό η παλιά καραβάνα η ΚΑΝΕΛΛΗ δεν το ήξερε;
Όσο για το ixnos – ss nazi και λοιπές βλακείες δεν αξίζει ο κόπος να απαντήσουμε. διότι είναι αισχρές όταν αποτίνονται σε ένα μπλόκ άκρως δημοκρατικό και ελεύθερο.

Ανώνυμος είπε...

αφηστε ρε τις μαλακιες οι απο πανω ανωνυμοι για το "ιχνος".μαλλον εσεις δεν αντεχετε την αντικειμενικη αποψη.

Ανώνυμος είπε...

Ποιές μαλακίες ν'αφήσουμε που μαζευτήκατε όλοι οι χρυσαυγίτες εδώ μέσα,φάνηκε και από την ψηφοφορία παλιότερα-60%χα.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή τον χτύπησε με τον ριζοσπάστη έπρεπε να την πλακώσει στα μπουνίδια γριά γυναίκα που θα μπορούσε να είναι και μάννα του;λες και ήταν στο ρίγκ;δλδ αυτή άμα είχε πιστόλι έπρεπε να τον πυροβολήσει μετά;

Ixnos είπε...

Εάν μπαίνουν χρυσαυγίτες και γράφουν στα σχόλια τι θέλετε να κάνουμε; να τους φιμώσουμε; Εμείς το ξαναείπαμε δεν κάνουμε λογοκρισία .Σε μία δημοκρατία χωρούν όλοι , όπου και αν ανήκουν. Οι πολιτικοί αποκλεισμοί είναι απαράδεκτοι για εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπαμε να τους φιμώσουμε,
αλλά κάτι τους μαζεύει.

Ixnos είπε...

Γενικά στο diadyktio παίζουν δυνατά. Μέχρι χθες έπαιζαν και οι του Καμμενου αλλά παρατηρείται μια ΚΑΜΨΗ. Έχουν καταλάβει μάλλον την αξία του. Σε πολλά blogs ξέρω ότι τους φιμώνουν άγρια ,αλλά εμείς δεν έχουμε σκοπό να φιμώσουμε ΚΑΝΕΝΑ. Ας τα βρουν μεταξύ τους οι κομματικοί φανατίλες .Τα σχόλια είναι εντελώς ελεύθερα.

Ανώνυμος είπε...

Δε την πλάκωσε στα μπουνίδια, ένα χαστούκι της έδωσε. Ας μην είμαστε και υπερβολικοί και φτάσουμε να λέμε ότι της έκανε και κεφαλοκλείδωμα.

Ούτε είναι σωστό να τη λέμε γριά, εγώ είμαι σίγουρη ότι αντίθετα η Λιάνα έχει ακόμα πολλούς θαυμαστές.

Ανώνυμος είπε...

η αμφιβολου φυλου κανελλη θα..μπορουσε να ειναι και μανα(!!!) του κασιδιαρη!!!!!!!!χαχαχα! ε ρε κατι μαλακιες που μας τσαμπουναν οι αναρχοκουμμουνηδες!!! γρια γυναικα γρια γυναικα αλλα τα νταηλικια με το ριζοσπαστη ξερει να τα κανει μια χαρα.τι ειναι ο αλλος κυρ κανελλη; κανα γατι να τον κοπανας με την κωλοεφημεριδα του περισσου; τσακω τις χαστουκες σου για να μαθεις οτι υπαρχουνε και ανθρωποι με αξιοπρεπεια που δεν ανεχονται τα σκατολεσβιακα τσαμπουκαλικια σου..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...