Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Σας είπε κανένας ότι θέλουμε δικτατορία ; Σταματήστε λοιπόν τα …παιχνίδια


Δείτε πως παίζονται τα παιχνίδια και ξυπνήστε επιτέλους.

Γράφουν κάποιοι όπως μπορείτε να δείτε εδώ  


Σε λίγες ημέρες οδηγούμαστε πάλι στην κάλπη. Θα κληθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αναξιόπιστα κόμματα και πρόσωπα. Ποιον να εμπιστευτείς; Τον κο Σαμαρά που από τις πολλές εναλλαγές θα έχει μπερδευτεί κι ο ίδιος; Τον κο Βενιζέλο που μολονότι συνταγματολόγος πέρασε μια σειρά αντισυνταγματικών μέτρων και νόμων την τελευταία διετία; Τον κο Τσίπρα που νομιμοποιεί και μοιράζει επιδόματα σε λαθρομετανάστες ενώ ακόμη δεν καταλάβαμε αν καταργεί, καταγγέλλει, αλλάζει ή απλά σκίζει το μνημόνιο; Ποιον;
Βάζουν ωραία – ωραία το ερώτημα και έχουν και την απάντηση.
Κι όμως υπάρχει κάποιος ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός! ένας άνθρωπος που ανέλαβε υπηρεσιακά καθήκοντα υπουργού αλλά επέλεξε να εργαστεί σκληρά αντί απλά να διαχειριστεί καταστάσεις μέχρι να φύγει.
Και ναι, είναι ο Φράγκος Φραγκούλης, ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος μέσα σε ένα μήνα:
> Αποσόβησε την ολέθρια εμπλοκή των Τούρκων -αυτών που κάποτε μας έκαιγαν σύμφωνα με το πρώην πρωθυπουργό της γείτονος Μεσούτ Γιλμάζ- στην πυροπροστασία.
> Ακύρωσε διαγωνισμό σκάνδαλο  € 3.000.000,00 για μια απλή ιστοσελίδα του Πολεμικού Μουσείου φανερώνοντας πως τελικά λεφτά υπάρχουν.
> ξεμπλόκαρε τις διαδικασίες παράδοσης – χαρίσματος από τις ΗΠΑ των 400 τεθωρακισμένων Abrams στον ελληνικό στρατό που τον καθιστούν πρώτη δύναμη στο συγκεκριμένο τομέα στην Ευρώπη αμέσως μετά τη Ρωσία
> επιτάχυνε με διπλοβάρδιες τις εργασίες κατασκευής της αντι-αρματικής τάφρου στον Εβρο,
> ενέπνευσε στο λαό το αίσθημα της εθνικής ασφάλειας από εξωτερικούς εχθρούς σε συνεργασία με τους επιτελείς και το άριστο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από τις πρόσφατες πετυχημένες ασκήσεις τους, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουμε την απαραίτητη ταχύτητα που χρειαζόμαστε ώστε να εξισορροπήσουμε τα τουρκικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την υπεροχή σε θέματα εξοπλισμών
> εναντιώθηκε στη μείωση του αριθμού των εισακτέων στις στρατιωτικές ακαδημίες δηλώνοντας πως δεν παίζει με την άμυνα της χώρας,
> αρνήθηκε να εξισώσει εαυτόν με τον υπερήφανο σκοπιανό ομόλογό του στη Νέα Υόρκη
> έβαλε στη θέση του τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδεικνύοντάς του να μας σέβεται περισσότερο, όπερ και εγένετο δύο μόλις ημέρες αργότερα.
Και αναρωτιέμαι, μήπως κάνει και για πρωθυπουργός; Και μια μικρή λεπτομέρεια! Δεν είναι ανεπάγγελτος! 
Εν συνεχεία υπάρχει και άλλο βομβάρδισμα που ξεμασκαρώνει όμως το σχέδιο τους..  

Εντυπωσιακό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing για κρυφό σχέδιο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αντιμετώπιση συμμοριών και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, με τίτλο «Ένας Φράγκος απέναντι στα καλάσνικοφ και τους Τούρκους».Σύμφωνα με το περιοδικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους καλάσνικοφ. Υποστηρίζεται μάλιστα ότι ο Φράγκος Φραγκούλης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, δηλαδή για την κρίσιμη ώρα.Μήπως πρέπει να μείνει και μετά τις εκλογές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ανεξάρτητα από ποια κυβέρνηση θα προκύψει; 

Υπάρχει όμως και τρίτο που θυμίζει …Παπαδοπουλο. Τα ίδια έλεγε και αυτός.

Ο ΥΕΘΑ εύχεται να λειτουργήσει η Δημοκρατία καιπροειδοποιεί ότι οι ΕΔ είναι πανέτοιμες για όλαΕυχή για να λειτουργήσει η Δημοκρατία αλλά και προειδοποίηση ότι οι Ελληνικές ΕΔ αν η χώρα απειληθεί θα δώσουν απάντηση “που θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο”,εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το χωριό Μαράσια όπου παρευρέθηκε χθες για το ετήσιο Μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων Βασιλικής Λαμπίδου.


«Είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε την Κυρά Βασιλική, την Κυρά των Μαρασίων, την Κυρά που μας ενώνει που μας δίνει όραμα για ανάταση. Όπως είπα και προηγουμένως στα στελέχη μας, δεν είναι τα υλικά αγαθά αλλά είναι οι ηθικές αξίες, ο πολιτισμός, η Ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, οι οποίες μας επιτρέπουν να παραμείνουμε όρθιοι. Και θα σταθούμε όρθιοι.

Για ένα πράγμα θέλω να διαβεβαιώσω σήμερα, από τη θέση του Υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Αμύνης.


Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό Υπουργό Άμυνας. Θέλω να σας πω κάτι όμως. Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού. Το επαναλαμβάνω και πάλι. Ναι μεν δύναμη αποτροπής, αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που εάν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο”.


Υπάρχει και τέταρτο για να δείξουμε ότι είναι και δημοκρατικός, και χαίρει άκρας εκτιμήσεως από το…. Κ.Κ.Ε




Για όσους εκφράσατε την απορία τι δουλειά είχε ο Α/ΓΕΣ με τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη σε ρεστοράν με όμορφο κήπο δίπλα στο ΕΑΤ-ΕΣΑ, σας έχουμε… απαντήσεις!  Πρώτον να θυμίσουμε ότι η κα. Κανέλη είχε παρουσιάσει το βιβλίο του Φ.Φράγκου, το “Χωρίς Ιππείς”. Δεύτερον η σχέση Φράγκου -Κανέλη χρονολογείται από το 1997,όταν ο σημερινός Α/ΓΕΣ είχε… διαταχθεί να συμμετάσχει σε εκπομπή της διάσημης δημοσιογράφου με θέμα “Το Πνεύμα της 28ης Οκτωβρίου”.

Τα είπε τόσο καλά ,που η φιλική σχέση κρατάει τόσα χρόνια.

Το πιο ωραίο όμως είναι ότι συνεργάτες του Α/ΓΕΣ, έλεγαν χθες ότι “δεν καταλαβαίνουμε την έκπληξή σας. Ο Αρχηγός είναι πάρα πολύ φίλος και με τον Θανάση Παφίλη”!

Σιγά παιδιά ,γιατί σε λίγο θα μας πείτε ότι το “στρατιωτικό είδωλο” του Αρχηγού είναι …ο Άρης Βελουχιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...