Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο πνευματικός πατέρας του κ. Τσίπρα, κ.Ζίζεκ, θέλει να μας κόψει «δημοκρατικά», τους… όρχεις.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε Ιχνε;; (Χιος;;)
Δε σου βγηκε η ιστορια με τον Αμυρα και ψαχνεις τον... Ζιζεκ;;!! (Φυσικα, το ποιος ειναι ο Ζιζεκ και ποιες οι αποψεις του ειναι παγκοσμιως γνωστο! Θα γελαει και το παρδαλο κατσικι με τις ανοησιες που λεγονται στην Ελλαδα.)
Τετοια πρεμουρα πριν τις εκλογες να δημιουργησεις την εντυπωση οτι ο Τσιπρας ειναι επικινδυνος;;

ΚΥΠατζιδικη δουλεια μου μυριζει εδω

Ixnos είπε...

Εμάς δεν βγήκε η ιστορία με τον αμυρα; Πρώτο θέμα στα κανάλια θα είναι για μέρες μέχρι να τον καλέσει ο εισαγγελέας για να μάθουμε επακριβώς το τι συμβαίνει. Μας ενδιαφέρει η αλήθεια .Όσο για τον ζιζεκ δεν λέμε ότι θα κάνει επανάσταση στην Ελλάδα, αλλά …δείξε τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι .Έτσι δεν λέει μια σοφή παροιμία.

Ixnos είπε...

όσο για το ..κυπατζιδικη γιατί το ξέχασα είσαι πολύ μαλάκας. Ένας απλός εργαζόμενος στην επαρχία και μάλιστα χωρίς μεροκάματο αυτή την στιγμή λόγω κρίσης είμαι κόπανε. Κάποιοι μαλακες σαν και εσένα όλο συνωμοσίες βλέπουν γιατί έχουν λειψό μυαλό και κομματική τσίμπλα στα μάτια. .

Ανώνυμος είπε...

Ο Λ Ω Σ Τ Υ Χ Α Ι Ω Σ
εχθες η Bild εδωσε "γραμμη"

http://www.kourdistoportocali.com/articles/11847.htm

Οσο για τον Ζιζεκ: μη μου πεις τωρα τον ανακαλυπτεις; Προκειται για εναν απο τους πιο γνωστους διανοητες παγκοσμιως (αλλο θεμα αν το αξιζει ή οχι). Το οτι καταφερε κοινη ομιλια μαζι του ειναι επιτυχια για τον Τσιπρα.

για τον Αμυρα: απο το μεσημερι μεχρι το απογευμα αρχισαν οι κωλοτουμπες απο Μιχελακη, αφου τελικα δεν ηταν στο ψηφοδελτιο, ούτε είναι "στελεχος" όπως λεγαν οι αρχικες ανακοινωσεις. Απλως ενας παπαρας (ασφαλιτης;) που περασε απο το ΔΗΚΚΙ και εφυγε.



Ο πιο πανω ανωνυμος (δεν εχω σχετικο λογαριασμο για να εμφανιζεται ονομα)

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε μη βαρας για το κυπατζιδικη! Το παιρνω πισω αν ειναι ετσι

Ανώνυμος είπε...

Αφού είσαι φτωχός και άνεργος τι φοβάσαι τον Σίζεκ;Δεν είπε ότι θα κόψει τα δικά σου τ'αρχίδια.

Ixnos είπε...

Φιλε μου δεν μας αφησαν ....ουτε αρχιδια, και δεν φοβαμε να μην μου τα κόψουν, απλα ψαχνουμε ολοι να βρουμε το που το πανε, γιατι η πολιτικη αλλα δειχνει, και αλλα ....ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ συμφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην τον κρεμάσουμε τον ixnos . είναι από τα λιγοστά μπλοκ που μπορούμε να γράφουμε ότι γουστάρουμε χωρίς ίχνος λογοκρισίας η φόβου .Τον έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές. Απλά γράφει ότι νομίζει πως πρέπει να το αναδείξει χωρίς να φοβάται τίποτα, και το θεωρώ μεγάλο προσόν.

Ανώνυμος είπε...

το "ιχνος" ειναι απο τα κορυφαια.ισως το πιο ελευθερο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...