Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Καρατζαφέρη….. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.


Επειδή γνωρίζει ότι η παραμονή του στον ΛΑΟΣ παρέα με την Βάνα Μπάρμπα και την γυναίκα του …Πασχάλη και η ταυτόχρονη άνοδο-ανεξαρτησία της χρυσής αυγής  του αφαιρει πλέον το δικαίωμα χρήσης του εθνικοπατριωτικου χώρου, αποφάσισε να τραβήξει στα άκρα μέσα από την δική του εκπομπή στην συχνότητα του τηλεάστυ όπου πυροβολεί κατά ριπάς την Χρυσή Αυγή και τις πρακτικές της. Στο τέλος μάλιστα προέτρεψε τους πολίτες να ψηφίσουν καλύτερα το ΚΚΕ, με το οποίο τόνισε ότι έχει μεγάλες διαφορές, αλλά τουλάχιστον δεν χρησιμοποιεί τις πρακτικές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου τις οποίες καταδίκασε εμφατικά για μια ακόμη φορά.
Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τα του οίκου του ο Κύριος Πλευρης  και τις ανίερες συμμαχίες που γίνονται μεταξύ Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ με απώτερο σκοπό την είσοδο του Καρατζαφερη στην βουλή, διότι πιστεύουν ότι θα τον χρειαστούν, και να αφήσει την παραπληροφόρηση του κοσμάκη.
Η πραγματικότητα είναι τα έχουν βρει οι ανωτέρω και ο Βενιζέλος σύρθηκε να στηρίξει –πριμοδοτήσει με τους δυσαρεστημένους πασοκατζήδες τον ΛΑΟΣ εξ΄ου και η «συνάντηση» δήθεν εθιμοτυπικά, του Καρατζαφερη με τον  άνθρωπο του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ δήμαρχου Ηρακλείου ΚΟΥΡΑΚΗ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του. Ασφαλώς η απόσυρση τους στα …ενδότερα για συνομιλία δεν είχε να κάνει με τον… καιρό, ούτε είναι σύνηθες να επισκέπτεται ένας δήμαρχος στο ξενοδοχείο κάποιον ….εθιμοτυπικά, και μάλιστα να τον περιμένει μισή ώρα. Πρέπει να είναι ..μεγάλο το …..διακύβευμα.
Να προσέξει μόνο πολύ καλά ο Καρατζαφερης διότι ο… μεσάζων, μπορεί να του προκύψει νέος….. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, με όλα τα ….ΚΑΡΑΜΠΕΡΗα  …παρελκόμενα, και τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε, και το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.
Με  το να χτυπά λοιπόν την χρυσή αυγή το μόνο που κάνει είναι να στρώνει το χαλί στον..ΣΑΜΑΡΑ και ο κόσμος το έχει καταλάβει  


Δείτε και αυτό

Και ο Βενιζέλος στηρίζει Σαμαρά! Φανερώθηκαν, επιτέλους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...