Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Θάβει τον Καρατζαφέρη ο Πλεύρης


Εθνικιστικός χώρος είναι Κωστάκη το ΛΑΟΣ; Από πότε;
Ο κάργα μητσοτακικός ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ που το δηλώνει άλλωστε όπου βρεθεί ,ήρθε ως οργανωτικός προπομπός της επίσκεψης του αρχηγού σου Καρατζαφερη που θα κάνει το Σάββατο στην ΚΡΗΤΗ, και γελούν και οι πέτρες. Μην τον πεις εθνικιστή γιατί θα σε… δείρει. Από τον… πρώην μαθητή σου τον Κασιδιαρη την γλύτωσες, αλλά από αυτόν δεν θα γλυτώσεις. Εκτός εάν μας πεις πως είναι και ο…. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ εθνικιστής

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κ. Πλεύρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. επί δέκα χρόνια αγωνίσθηκε και επέτυχε να επιβάλει στον εθνικό χώρο την αξιοπρέπεια, το ήθος, τον σεβασμό και την εκτίμηση, που ταιριάζουν σε κάθε πολιτική δράση πολιτισμένων ανθρώπων. Είμεθα αποφασισμένοι να μη επιτρέψουμε τον ευτελισμό, την δυσφήμηση και τον διασυρμό των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών, από τους αλλητοειδείς τραμπούκους. Καλούμε τους αγνούς Έλληνας, που παρασύρθηκαν και εψήφισαν “Χρυσή Αυγή” να την εγκαταλείψουν και να επιστρέψουν στο ιδεολογικό τους σπίτι, που είναι ο ΛΑ.Ο.Σ».

Ξέχασες Κώστα ότι ο κασιδιάρης είναι πνευματικό τέκνο του Βορίδη  και τακτικός επισκέπτης του στο υπουργείο που του έδωσε ο Μπόμπολας , και ότι ο Βοριδης είναι δικό σου πνευματικό παιδί μαζί με τον υιό σου και τον Μπουμπουκο; Η χρυσή αυγή έχει μπει προ πολλού στην βουλή και στην κυβέρνηση  μέσω των δικών σου τακτικών ελιγμών. Μην φωνάζεις λοιπόν εάν ξέφυγε λίγο ο ….έλεγχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...