Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Όσο και να τα κρύψεις , πάλι θα βρωμάνε Κα Δουρου.


Σε ινστιτούτο του Άμυνας επί Άκη δούλευε η μπουγελωμένη Ρ. Δούρου, στέλεχος και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου συνεργαζόταν με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΑΑ) όταν υπουργοί Άμυνας ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και στη συνέχεια ο Γιάννος Παπαντωνίου. Δηλαδή η κυρία Δουρου που δεν χάνει καμιά ευκαιρία να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση, ήταν συνεργάτης  την χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη» με το ινστιτούτο του Άμυνας ,αλλά δεν γνώριζε τίποτα για τον …φόνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Το επιλήψιμο όμως δεν είναι που εργαζόταν εκεί, αλλά το ότι έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων». Αυτό και μόνο δείχνει ότι προσπαθεί να κρύψει το…. τσοχατζοπουλικό παρελθόν της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...