Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πάτε καλά ρε παλιομαλάκες ; Tου αναγνωρίζετε..θεσμικό ρόλο;


Που είναι ρε γαμώτο ενας ….Κασιδιάρης…. να τους πλακώσει στις φάπες.

Την άμεση οικονομική  στήριξη του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και συνεπώς του συστήματος υγείας της χώρας,  ζητούν πέντε φορείς του φαρμάκου από ... τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ για την Ελλάδα,  Χορστ Ράιχενμπαχ.
Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας (ΣΦΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Φρουζής, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) κ. Δημήτριος Δέμος, της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ) κ. Μανώλης Κάτσαρης και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φαρμακαποθηκαρίων κ. Ανδρέας Γαλανόπουλος ,
kκαι αναφέρουν σε αυτήν ότι είναι ζωτικής σημασίας η χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ και ζητούν να διατεθεί επειγόντως στον Οργανισμό 1,5 δισ ευρώ, θεωρώντας ότι ειδάλλως μπαίνουν σε κίνδυνο ζωές ασθενών. Επιπλέον, επισημαίνουν ότι η δημοσιονομική στήριξη του ΕΟΠΥΥ είναι μέρος της συμφωνίας που έχει συνάψει η χώρα με τους Ευρωπαίους ελεγκτές και την Ομάδα Εργασίας της ΕΕ για την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...