Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πριν από λίγο συνέβη ένα ιστορικό γεγονός.


 Όρθιοι σηκώθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά την άνοδο του προέδρου τους Νίκου Μιχαλολιάκου, στο βήμα της Βουλής, κατά την συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ωστόσο, την ίδια ώρα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κάτι που εξάλλου είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Προηγουμένως όμως είχε αποχωρήσει  και η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής όταν ανέβηκε να μιλήσει ο Τσίπρας  λόγω της  απόφασής του να αποχωρήσουν από τη Βουλή οι βουλευτές του, όταν ανέβει στο βήμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος. 

Κύριε Τσιπρα θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν φεύγει από την βουλή. Κρίμα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΡΕΠΕΙ και  ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΉ.
Πάντως απόψε έγινε ένα όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους ένα ιστορικό γεγονός . Και επίσημα πλέον είναι συμμέτοχη στο ελληνικό κοινοβούλιο η Ακροδεξιά Χρυσή Αυγή.
Ο καιρός θα δείξει κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει στο έργο της, δηλαδή κοινοβουλευτικό έλεγχο . Για όσους δεν θέλουν να εθελοτυφλούν θα διαπιστώσουν συν τω χρόνο πως έχει έλλειψη σε πολιτικά πρόσωπα και πολιτικό λόγο και έργο, αλλά ήταν και άλλοι άσχετοι πολιτικά προηγουμένως που τελικά εκπαιδευτήκαν. οπότε …ιδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...