Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

O Ompama ελέγχει και κατευθύνει την Αλ – Κάιντα ;


Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ, Hoshyar Zebari, ισχυρίζεται ότι η Αλ Κάιντα βρίσκεται πίσω από την εξέγερση εναντίον του Προέδρου της Συρίας. Δηλώνει, επίσης, ότι υπάρχουν "ακράδαντα στοιχεία και πληροφορίες" που αποδεικνύουν ότι αντάρτες που προέρχονται από το γνωστό τρομοκρατικό δίκτυο εισρέουν συνεχώς στη Συρία.

O Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, William Hague,  ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι η Αλ-Κάιντα είχε εμπλακεί στη Συρία. Όλοι γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχαν στην προσπάθεια να προκληθούν ταραχές στο Αφγανιστάν, οι ΗΠΑ συνεργάστηκαν με την Αλ-Κάιντα και με τον ίδιο τον Μπιν Λάντεν.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Βan Ki-moon, δήλωσε επίσης ότι πιστεύει πως τρομοκράτες της Αλ-Κάιντα ήταν υπεύθυνοι για δύο βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας σε αυτοκίνητο στη Δαμασκό τον περασμένο Μάιο.

Πριν από λίγο η Χίλαρι μιλώντας από το Τόκιο, όπου βρίσκεται στη διάσκεψη για το Αφγανιστάν, είπε λίγα, αλλά εννοούσε πολλά…
Ουσιαστικά προανήγγειλε ότι αν δεν “πέσει ο Ασαντ”, και οι δυνάμεις της συριακής αντιπολίτευσης βλέπε Αλ-Καιντα δεν είναι αποτελεσματικές, πάμε για ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στην περιοχή… συγκεκριμένα δήλωσε:

“Όσο πιο γρήγορα υπάρξει ένα τέλος στη βία και ξεκινήσει μια πολιτική διαδικασία, όχι μόνο λιγότεροι άνθρωποι θα πεθαίνουν, αλλά υπάρχει μια ευκαιρία να σωθεί η κατάσταση στη Συρία από μια καταστροφική επίθεση που θα ήταν πολύ επικίνδυνη, όχι μόνο για τη Συρία αλλά και για την ευρύτερη περιοχή!!! “.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...