Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Διαγράφουν τον Πολύδωρα επειδή διόρισε …μόνο την κόρη του.


Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επίσημη νεοδημοκρατική ανακοίνωση, με απόφαση του Προέδρου της, όπου ο λαουτζίκος θα ενημερώνεται για την αποπομπή του πρώην προέδρου της Βουλής, Πολύδωρα Β., ενώ ο πολιτικός θα παραπεμφθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του κόμματος για να κριθεί αν θα... διαγραφεί και απτο κόμμα της Συντηρητικής Παράταξης.
Το ποτήρι ξεχείλισε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, για τον βουλευτή της Β' Αθηνών, μετά και τη δημοσίευση του φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (αρ.φ. 344, 23/7/2012, υπ'αριθμ.8574/6100/11-7-2012), όπου ανακοινώθηκε ο διορισμός σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου της κόρης του για 2 μέρες Προέδρου της Βουλής στο γραφείο του, στη Βουλή.
Είναι η 2η φορά που ο κ. Πολύδωρας απασχολεί τη δημοσιότητα για την εύνοια με την οποία αντιμετωπίζει τα τέκνα του, καθώς είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή του Νεώτερου και είχε υπερασπιστεί την απόφαση πρόσληψης, δηλώνοντας στο περιοδικό Ταχυδρόμος: «Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...