Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το νέο κόλπο. Άμα θέλεις να ξεφτιλίσεις ένα θέμα. βγάζεις τον ΑΔΩΝΗ στο πανελ.




Σε άγριο καβγά ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον εκπρόσωπο της Ανταρσύα και δημοτικού συμβούλου του δήμου Αθηναίων Πέτρο Κωνσταντίνου εξελίχθηκε συζήτηση γύρω από τη λαθρομετανάστευση και την επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" της αστυνομίας.
Από την αρχή στην πρωινή εκπομπή του ANT1 οξύνθηκαν τα πνεύματα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει την Ανταρσύα σαν Χρυσή Αυγή της Αριστεράς.
"Ο κ. Κωνσταντίνου είναι ο πιο διαπρύσιος κήρυκας υπέρ των ανοιχτών συνόρων για να έρθουν όλοι στην Ελλάδα... Είναι σαν να βάλουμε τον Κασιδιάρη να μιλά από την άλλη πλευρά", υποστήριξε.
Η τοποθέτηση του βουλευτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Κωνσταντίνου, με τις αλληλοκατηγορίες και τους βαρείς χαρακτηρισμούς να "πρωταγωνιστούν".
Κωνσταντίνου: Ρώτησα αν θα υπάρχουν φασίστες στην εκπομπή. Δε θα συζητήσω εγώ μ’ αυτόν.
Γεωργιάδης: Δε θέλω διάλογο μαζί σας μην ανησυχείτε.
Κ: Ούτε εγώ. Το παραμικρό.
Γ: Μη μου απευθύνετε το λόγο. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, ηρεμήστε.
Κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει ο εκπρόσωπος της Ανταρσύα "που θα μας κάνετε και τον έξυπνο τώρα...", απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.
"Δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τον έξυπνο σε κάποιον σαν εσάς", ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Πέτρο Κωνσταντίνου να φωνάζει πως δεν συνομιλεί με φασιστοειδή και να κλείνει το τηλέφωνο.
"Για να πει κανείς ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα με τη λαθρομετανάστευση, πρέπει να έχει προσγειωθεί από το διάστημα. Μόνο ο κ. Κωνσταντίνου και μερικοί δικοί του μπορούν να το πουν", κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...