Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Δείτε πως δουλεύουν τον κοσμάκη τα παλιόμουτρα.


Αφήστε τις μαλακίες γιατί όλοι είσαστε χωσμένοι μέχρι τον λαιμό στα σκατά, αφού σχεδόν όλοι απασχολείται λαθρομετανάστες λόγω κόστους. Εάν υπήρχε κράτος θα ήσασταν στα …κελιά, αφού ο νόμος απαγορεύει την απασχόληση τους.  
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου κ. Τάκης Αμπατζής (καθώς και τα μέλη της με ανακοίνωσή τους διευκρινίζουν πως ο Πακιστανός εγκληματίας δεν εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα και ότι το συμβάν δεν έχει σχέση με την Χρυσή Ακτή, αλλά την …νέα χρυσή ακτή.  Πράγματι όπως είναι ήδη γνωστό ο Πακιστανός εργαζόταν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Blue Dolphin" της Νέας Χρυσής Ακτής, εδώ όπου έλαβε χώρα και η αποτρόπαια πράξη.
Αναφερόμενοι στο τραγικό συμβάν της κακοποίησης της 15-χρονης κοπέλας στην παραλία Αγ. Στεφάνου της Πάρου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι ο Πακιστανός εγκληματίας δεν εργαζόταν σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Πάρου, όπως κακώς αναφέρθηκε από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης και ιστοσελίδες, χωρίς να ερευνηθεί η αλήθεια, παραπέμποντας στην ακριβή δήλωση της αστυνομίας.
Τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων δεν απασχολούν παράνομους μετανάστες ή λαθρομετανάστες απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Κρατάνε οι εξυπνάκηδες πισινή για καλό και για κακό, λέγοντας… από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...