Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Έξω οι …λαθροΒλάχοι από το..πολυπολιτισμικό Ηράκλειο.


Σε μια πόλη που είναι το …χωνευτήρι πάσης φύσεως παρανομίας, με χιλιάδες άπορους και εκατοντάδες να ψάχνουν στους κάδους, με μια αγορά διαλυμένη από τις εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες λουκέτα, με μία παραλιακή που φοβάσαι αργά το βράδυ να κυκλοφορήσεις μην φας καμία αδέσποτη, σε μία πόλη που οργιάζει η τοκογλυφία και κυβερνά ξεδιάντροπα η τοπική καμόρα,  ζητούν
διαδηλώνοντας να μην ανοίξει γραφεία η… Χρυσή Αυγή ? Οι Ηρακλειώτες είναι άξιοι της μοίρας τους.
    
Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν νωρίτερα πολίτες διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη ίδρυση γραφείων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Ηρακλείου. Το επίμαχο διαμέρισμα όπου η Χρυσή Αυγή ενοικίασε για να ιδρύσει το γραφείο της στην  περιοχή του Αγ. Δημητρίου και το οποίο γειτνιάζει με την κατάληψη του Ευαγγελισμού. 
Την πορεία διαμαρτυρίας έκαναν πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη ίδρυση γραφείων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο του Ηρακλείου. Η κινητοποίηση που διοργάνωσε η λαϊκή συνέλευση της περιοχής του Αγίου Δημητρίου, ξεκίνησε με συγκέντρωση στα Λιοντάρια ενώ συμμετέχουν τουλάχιστον 300 άτομα ανάμεσά τους κάτοικοι και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή καθώς επίσης άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αρκετοί μετανάστες.  Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν ένα πανό με σύνθημα "Όχι στο άνοιγμα γραφείων των οπαδών του Χίτλερ και της Χρυσής Αυγής στην πόλη" ενώ ακούγονταν συνθήματα όπως "Ούτε στο Ηράκλειο ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά". Η πορεία διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ η κινητοποίηση βρισκόταν υπό την παρακολούθηση διμοιριών των ΜΑΤ.


Συνελήφθησαν 937 άτομα σε ένα μήνα στη Κρήτη


1 σχόλιο:

Ixnos είπε...

Δεν μπορειτε να αναφερεται ασχετα ονοματα λυπουμεθα αλλα σας διαγραψαμες το σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...