Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Μπήκαν τα πρώτα διόδια απο εναν γραφικό δήμαρχο σε δρόμο στην Κρήτη!


Σε λίγο θα βάλει ο γραφικός διόδια και στον κεντρικό δρόμο του Καστελιού για να …φτιάξει πεζοδρόμια. Καλά θα κάνουν οι επισκέπτες να του δώσουν αντί για χρήματα, μερικά… φάσκελα.
Απίστευτο και όμως δημοτικό! Ο δήμαρχος Κισάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης  έβαλε διόδια στο δρόμο για τον…. Μπάλο, λες και είναι τσιφλίκι του. Αυτά συμβαίνουν όταν ο κάθε καραγκιόζης που παίρνει μία καρέκλα νομίζει πως είναι ο… πάπας που αποφασίζει και διατάζει.  Έβαλε λοιπόν ένα  υπάλληλο που ζητούσε στους έκπληκτους οδηγούς να καταβάλλουν ένα ευρώ ο καθένας!
Το απίστευτο αυτό σκηνικό έχει στηθεί στο δρόμο προς τον Μπάλο. Μια κίνηση, την οποία αποφάσισε ο Δήμος Κισάμου, με σκοπό να εξοικονομήσει χρήματα, τα οποία θα πάνε λένε αφενός στη βελτίωση του οδικού δικτύου αφετέρου για την προστασία του περιβάλλοντος και της παραλίας του Μπάλου!
Οδηγός κατήγγειλε το περιστατικό στο CretePlus.gr, κατακρίνοντας το και χαρακτηρίζοντας το ως απαράδεκτο.
Μάλιστα, όπως μας είπε ο ίδιος ο Δ.Α. ο υπάλληλος που βρισκόταν εκεί του εξήγησε με ύφος «μπλαζέ» το σκεπτικό της κίνησης, τονίζοντας του πως δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει, αλλά δε θα περνούσε για την παραλία!
 Έτσι ο Δήμος Κισάμου αποκλείει μια υπέροχη παραλία, η οποία είναι περιοχή ενταγμένη στο πρόγραμμα NATURA 2000! Μια περιοχή, η οποία μόνο προστατευμένη δεν είναι, αν κρίνει κανείς από την ύπαρξη καντίνας, τις ξαπλώστρες και τα σκουπίδια που βλέπει κανείς, πηγαίνοντας στο Μπάλο…
creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...