Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Βαγγέλης Βενιζέλος


Ο ταπεινός δωσίλογος, που ...δεν θριαμβολογεί για τη "σωτηρία" μας.

Ο "δολοφόνος", που σήμερα, εξαιτίας της ανοχής και της ενοχής της Δικαιοσύνης, παριστάνει τον "ιατροδικαστή".

Τεράστια συμφέροντα της διεθνούς τοκογλυφίας κρύβονται από τον "αρχιτέκτονα" της σημερινής χρεοκοπίας.

Αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.

Βλέποντας κάποιος τον Βενιζέλο να παραβιάζει κάθε νόμο και διάταξη με το άλλοθι του "κατεπείγοντος" και απειλώντας μας με ξένους, οι οποίοι θα μας "εγκαταλείψουν" ή θα μας "τιμωρήσουν", αισθανόμαστε ότι ζούμε ένα ντεζαβού. Ο Βενιζέλος δεν ήταν αυτός, που —σε εποχές καλύτερες για την πατρίδα μας— ως Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού παραβίαζε το σύνολο της νομολογίας περί ανάθεσης δημοσίων έργων και μοίραζε έργα στους γνωστούς και φίλους του με το "άλλοθι" του επείγοντος και με το φόβητρο ότι οι ξένοι θα μας πάρουν τους Αγώνες; ...Οι —και πάλι— "καλοί" και "αξιόπιστοι" ξένοι, οι οποίοι έδειχναν και τότε πως δεν εμπιστεύονταν τους "τεμπέληδες" Έλληνες; ...Οι ξένοι, που στην πορεία απο­δεί­χθηκε πως "λάδωναν" και διέφθειραν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, προκειμένου να τα "κονομήσουν" εις βάρος της Ελλάδας; ...Οι "καλοί" ξένοι, που είχαν βρει στο πρόσωπο του Βενιζέλου τον "καλό" και "αξιόπιστο" συνεργάτη; ...Οι "καλοί" ξένοι, που έκαναν "μπίζνες" με όλους τους χορηγούς και "προστάτες" του Βαγγέλη;

Τι διαφορετικό συμβαίνει σήμερα; Ο ίδιος άνθρωπος και πάλι παραβιάζει το σύνολο των νόμων με το άλλοθι του επείγοντος και με φόβητρο την απειλή ότι οι ξένοι θα μας "εγκαταλείψουν". Παλιότερα θα μας "εγκατέλειπαν" και θα χάναμε τους Ολυμπιακούς, ενώ σήμερα θα μας εγκαταλείψουν και θα χάσουμε τα δάνεια ...Μιλάμε για πραγματικό ντεζαβού. Μόνο που σήμερα το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο. Τώρα ο Βενιζέλος δεν ανέλαβε να….. Η συνέχεια εδώ

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Μετά την νέα … αντιμνημονιακή στάση του, η μόνη σωστή πράξη του

Ο Καρατζαφέρης παραδέχεται ότι η παρουσία των ακροδεξιών του έκανε ζημιά, και εσκεμμένα τους ….έδιωξε.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Μας έβαλαν στα ρεκόρ Γκίνες λόγω ομολόγων

Έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ. Το spread του ελληνικού 2ετούς τίτλου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού διαμορφώνεται στις 31.534 μονάδες βάσης, με την απόδοσή του στο 279,65%. Στα όρια των 6.000 μονάδων βάσης το spread του 5ετούς ομολόγου, με απόδοση 60,54%, ενώ το spread του 10ετούς τίτλου διαμορφώνεται στις 3.402 μονάδες βάσης με απόδοση 35,84%.

Για να καταλάβετε την διαφορά από τα άλλα ευρωπαϊκά ομολόγα, η απόδοση του πορτογαλικού 10ετούς διαμορφώνεται στο 12,98%, του 5ετούς στο 16,47% και στο 13,59% του 2ετούς. Η απόδοση του ιταλικού 10ετούς τίτλου κινείται στο 5,39%, του ισπανικού στο 5,05%, του γαλλικού στο 3,05%, του βελγικού στο 3,79%, του ολλανδικού στο 2,29% και του αυστριακού στο 2,96%.

Κατά τα..λοιπά, μιλάμε για… ανάπτυξη.

Και να σκεφτεί κάποιος ότι έναν πακτωλό ύψους €529,5 δις χάρισε, σήμερα, με το σκανδαλώδες επιτόκιο του 1% η ΕΚΤ, στις εμπορικές τράπεζες της ευρωζώνης. Στη δημοπρασία συμμετείχαν 800 τράπεζες.

Υπενθυμίζεται πως στην αντίστοιχη προηγούμενη δημοπρασία τριετών δανείων, πάλι με επιτόκιο 1%, 523 τράπεζες είχαν αντλήσει €489 δις.

Συνολικά, 1 τρις ευρώ χάρισμα!!!


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Γερμαναράδες ,εμείς δεν κάνουμε λογοκρισία .Δείτε τον …καραγκιόζη σας.

Την απόσυρση των φωτογραφιών που απεικονίζουν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παίζει Sudoku την ώρα της ψηφοφορίας για την ελληνική βοήθεια, ζητά το γραφείο της Γερμανικής Βουλής.
Οι φωτογραφίες ανήκουν στον φωτογράφο του Γερμανικού καναλιού ARD και για πρώτη φορά προβλήθηκαν στην εκπομπή Tagesschau.
Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild.de ακολούθησε τηλεφώνημα από το γραφείο του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής στο κανάλι κατά το οποίο ειπώθηκε ότι "η μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων ή εγγράφων κατά τρόπο που αυτά να είναι αναγνώσιμα, απαγορεύεται".
Έτσι το Γερμανικό κανάλι ARD συμφώνησε να μην ξαναδείξει τις συγκεκριμένες εικόνες ενώ λίγο αργότερα τις "κατέβασε" και από την ηλεκτρονική του σελίδα



Ο Σόιμπλε παίζει SUDOKU από babisflou Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Χρήστος Βερύκοκος λέγεται ο συληφθείς φακελάκιας γιατρός.


Τώρα θα δει τι εστι… Βερίκοκο

Απαίτησε από συγγενείς ηλικιωμένου ασθενούς «φακελάκι» για εγχείρηση που είχε πραγματοποιήσει.
Συνελήφθη, το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ένας 52χρονος γιατρός - ο αγγειοχειρουργός του «ΛΑΪΚΟΥ» Νοσοκομείου... Χρήστος Βερύκοκος, ο οποίος απαίτησε «φακελάκι» από συγγενείς ηλικιωμένου ασθενούς που είχε υποβληθεί από τον ίδιο, σε χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του (γιος και κόρη) του 82χρονου ασθενούς κατήγγειλαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ότι αγγειοχειρουργός του «ΛΑΪΚΟΥ» Νοσοκομείου απαίτησε από αυτούς χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν προσδιόρισε αρχικά, για τις παρασχεθείσες στον πατέρα τους ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έκανε «εικονική» εισαγωγή στον ασθενή πέντε μέρες πριν την κανονική.

Ειδικότερα, ο γιατρός απαίτησε, πέρα από το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ που του είχε αρχικά δοθεί, ως «φακελάκι» από τα παιδιά του ηλικιωμένου ασθενούς, αντίστοιχο ποσό, το οποίο θα παραλάμβανε μετά την κοπή των ραμμάτων του 82χρονου.

Σήμερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του αγγειοχειρουργού στο «ΛΑΪΚΟ» Νοσοκομείο, οι συγγενείς του ασθενούς παρέδωσαν στο γιατρό το ποσό των (300) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν αναπτυχθεί στους χώρους του Νοσοκομείου βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και ο γιατρός συνελήφθη.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Μια γυναίκα… τέσσερις άνδρες κομπολόι δίχως χάντρες.


Φοβερός τύπος αυτός ο κ. Κουκιάδης του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων-Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Αξιοσέβαστος, με χιούμορ-κάτι σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα-αλλά από τηγανίτα τίποτε.

καιρός περνάει και κάθε φορά που δίνει συνεντεύξεις, όπως πρόσφατα στη Τσαπανίδου, μας επαναλαμβάνει ότι στην ουσία δεν μπορεί να κάνει αποκρατικοποιήσεις.

Τον ακούς και βυθίζεσαι σε μια περιδίνηση αγανάκτησης για όλα αυτά που ζούμε.

Την ώρα που γίνεται μακελειό σε μισθούς και συντάξεις, οι μεταρρυθμίσεις του δημοσίου τομέα είναι ανύπαρκτες.

Το ίδιο και οι αποκρατικοποιήσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουκιάδης σε ένα από τα πρώτα Δ.Σ του Ταμείου δήλωσε:

-Φίλη η πατρίς, φιλτάτη η οικογένειά μου…,

Αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν ρισκάρει να πάει φυλακή βάζοντας την υπογραφή του σε κάποια αποκρατικοποίηση. Αν είναι έτσι γιατί αποδέχθηκε τον ρόλο;

Σημειώνουμε ότι στο Δ.Σ του Ταμείου εκτός του κ. Κουκιάδη συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος Μητρόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος), Ανδρέας Ταπραντζής (εκτελεστικό μέλος), Αντώνης Βαρθολομαίος και Άννα Ζωηρού …στη κυριολεξία.

Η Άννα είναι μια όμορφη ξανθιά οικονομολόγος στενότατη στην κυριολεξία φίλη του Καρατζαφερη και εκπρόσωπος του στο Ταμείο και υποψιάζομαι ότι είναι ο μόνος λόγος που συγκαλείται το ΔΣ του Ταμείου: Για να την βλέπουν οι υπόλοιποι και να χαίρονται καθότι από αξιοποίηση της περιουσίας πάπαλα.

(Κι αν ο κος Κουκιάδης είναι φτυστός ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Άννα θα μπορούσε να κάνει καριέρα Ζωής Λάσκαρη στο σινεμά.)

Το επιχείρημα ότι η Ελλάδα αφήνει αδιάφορους τους επενδυτές δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για κανέναν.

Οι ικανοί άνθρωποι αναδεικνύονται μέσα από τα δύσκολα…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...