Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Είναι ψεύτης και συκοφάντης. Οι πολιτικοί δεν τα παίρνουν .Τα αρπάζουν με την..μπουλντόζα.



Βόμβα μεγατόνων αναμένεται να σκάσει εντός των ημερών, συγκλονίζοντας σύσσωμο τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.
Πρόκειται για υπόθεση χρηματισμού πρωτοκλασάτου πολιτικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της λήψης αποφάσεων από μεγάλο επιχειρηματία, και ο Χαρδαβελας του …κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Πώς έχουν τα πράγματα. Ο επιχειρηματίας, όντας σε απόγνωση τους τελευταίους μήνες, δεδομένου του πλήγματος λόγω στοχευμένων αποφάσεων εναντίον της επιχείρησής του-όπως ο ίδιος ισχυρίζεται-με πρόφαση τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω οικονομικής κρίσης, οδηγήθηκε στην εσχάτη των λύσεων, τον χρηματισμό πρωτοκλασάτου πολιτικού όπως και του πολιτικού φορέα στον οποίο αυτός ανήκει.
Ουσιαστικά, ο επιχειρηματίας έπαιξε τα ρέστα του προκειμένου να σώσει ότι με τόσο κόπο είχε χτίσει τόσα χρόνια.
Ο πολιτικός, εκμεταλλευόμενος τη στιγμή αδυναμίας του επιχειρηματία, έλαβε σημαντικό ποσό ως αμοιβή, προκειμένου να εκπληρώσει όλα τα αιτήματα του επιχειρηματία.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε υψηλότερα κλιμάκια του πολιτικού φορέα, μέλος του οποίου είναι και ο εν λόγω πολιτικός.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο επιχειρηματίας είχε πάει "οργανωμένος" στα ραντεβού και ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα ήδη σχετικό βιντεάκι, το οποίο το newsbomb.gr δεν έχει στην κατοχή του.
newsbomb
Εάν του έκανε την δουλειά θα τον έβγαζε στο..κλαρί. Ότι τα σκατά και η κουτάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...