Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η «καινοτόμος πρόταση» του ΜητσοΜάκη Βορίδη …Δίνεις τα μισά από τα κλεμμένα και.. καθαρίζεις. Δείτε το





Είσαι συνταξιούχος, άνεργος, πιτσιρικάς ντελίβερι που βγάζει ένα μεροκάματο τρόμου δουλεύοντας 10 ώρες πάνω στο παπάκι αμειβόμενος με 3 ευρώ την ώρα και σου επιβλήθηκε πρόστιμο για τροχαία παράβαση 300 ευρώ; Αν δεν έχεις να τα πληρώσεις τότε ο νόμος λέει ότι το κράτος έχει δικαίωμα να σου κάνει κατάσχεση ότι περιουσιακό στοιχείο διαθέτεις. Και στα ευνοούμενα κράτη, όπως στο δικό μας οι νόμοι τηρούνται.

Είσαι τώρα λαμόγιο που έχεις νταλαβέρια με πολεμικούς εξοπλισμούς, κρατικές προμήθειες, κερδοσκοπικά χρηματιστηριακά παιχνίδια, τσεπώνεις μίζες και γενικά νταλαβερίζεσαι με «αρπαχτές» σε βάρος του ελληνικού λαού. Πες τώρα ότι ο διάολος έσπασε το πόδι του –πράγμα σπάνιο-, η λαμογιά σου βγαίνει στον αφρό, και τα δικαστήρια σε στέλνουν στην στενή γιατί παντελώνιασες 1 δισ. ευρώ ας πούμε.

Στην δική σου περίπτωση έρχεται η «καινοτόμος πρόταση» του Μ. Βορίδη για να βάλει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Κάνεις με το κράτος «ποινική συνδιαλλαγή» του δίνεις τα μισά απ’ αυτά που έχεις κλέψει και μένεις ελεύθερος και ωραίος για να απολαύσεις τα άλλα 500 εκατομμύρια, προϊόν των «κόπων» σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...