Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κασιδιαρης : Γαμώ την νέα δημοκρατία



Πλακώθηκαν στα μπινελικια στην βουλή ο Μπουμπούκος με τον Κασιδιάρη για να γίνει χαβαλές αποπροσανατολισμού με εκφράσεις όπως «τρελός» και «καραγκιόζης» και τον προεδρεύοντα Θανάση Νάκο να εκτοξεύει πυρά κατά του δεύτερου.  
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για συμφωνία αεροπορικών μεταφορών μεταξύ Ελλάδος και Κατάρ, ο Μπουμπουκος απηύθυνε το λόγο στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής λέγοντας: «Μη διαμαρτύρεστε ότι δεν σας παίζουν τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι με ενημερώνουν ότι σας καλούν και δεν πάτε».

Από τα έδρανα Κασιδιάρης φώναξε «είναι ψέμα», προκαλώντας την αντίδραση του «Ειδικά με εσάς είχαμε ραντεβού σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και δεν ήρθατε γιατί θέλατε να βγείτε μόνος σας».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τότε εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς «Είσαι τρελός», «είσαι καραγκιόζης» φώναζε, προκαλώντας την οργή του προεδρεύοντος Θανάση Νάκου που προσπαθούσε να τον επαναφέρει στην τάξη. «Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;» είπε ο προεδρεύων.

Μετά το επεισόδιο ο βουλευτής επέμενε να πάρει το λόγο για να απαντήσει «επί προσωπικού» όπως είπε, για να λάβει την απάντηση «σιγά μη σας δώσω και το λόγο με τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε» ήταν η απάντηση του κ. Νάκου, ο οποίος θεώρησε καλύτερο να δώσει τον λόγο στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβανου

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε έντονα λέγοντας «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο. Ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ιορδάνης Τζαμτζης σχολιάζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να φωνάξει να πει «γαμώ την Νέα Δημοκρατία»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...