Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σαμαράς φοβούμενος το..μπαμ , απομάκρυνε τον.. Παπασταυρου



Μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα ο Σαμαράς αποφάσισε χθες να τον… «ξηλώσει» και τον παύσει από τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ. Στη θέση βρίσκεται πλέον ο Ιωάννης Σμπιρλής.
Επίσημα από τον πρωθυπουργό δεν έχει εκφραστεί μέχρι στιγμής δυσαρέσκεια για τον κ. Παπασταύρου, ωστόσο στελέχη του Μαξίμου επισημαίνουν πως ο κ. Σαμαράς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον κ. Παπασταύρου.  
Ο κ. Παπασταύρου εντούτοις εξέδωσε χθες νέα ανακοίνωση για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον φέρουν συνδιαχειριστή του λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ και επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του… ΛΑΤΣΗ, ενώ δηλώνει ότι η οικογένειά του διατηρούσε έναν λογαριασμό στην τράπεζα HSBC, ο οποίος έκλεισε πριν από οκτώ χρόνια.
Το πιο περίεργο είναι πως για τον κ. Παπασταύρου υπάρχει μια διακομματική “omerta”, καθώς κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν δείχνει διάθεση να «ψάξει» τα πεπραγμένα του κ. Παπασταύρου.

Τα χρήματα είναι του… Λάτση ,δεν είναι… δικά μου. Το άλλο με τον …τοτό, είναι καλύτερο.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε πινοκιο και που θα πας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...