Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Το ελληνικό Γουωτεργκέϊτ είναι ..παρόν



Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr χτες το απόγευμα άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο της ειδικής ανακρίτριας που ασχολείται με την υπόθεση των κακουργηματικών κατηγοριών που έχουν απαγγελθεί στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέσα από το αυτοκίνητο πήραν όλη τη δικογραφία καθώς και τα memory stick που είχε η ανακρίτρια, ενώ κατά πληροφορίες αύριο καταθέτει ξανά για την υπόθεση η Ζωή Γεωργαντά.
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, μετά την προχθεσινή διάρρηξη του αυτοκινήτου της από το οποίο πήραν όλη την δικογραφία, καλεί εκ νέου τους μάρτυρες να υπογράψουν τις καταθέσεις τους. Η ανακρίτρια έχει κρατήσει στον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ της όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα να πηγαίνει προς τα πίσω χρονικά η διαδικασία, αφού είναι υποχρεωμένη να βάλει τους μάρτυρες να τις ξαναϋπογράψουν. Και όπως είναι φυσικό αυτό θα πάρει μερικές ημέρες, διότι και οι μάρτυρες με τη σειρά τους, για τον φόβο των Ιουδαίων, θα ξαναδιαβάσουν από την αρχή όλες τις καταθέσεις τους.

Γεγονός πάντως είναι ότι οι υποτιθέμενοι διαρρήκτες έχουν στα χέρια τους όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν. Βρίσκονταν που βρίσκονταν σε κίνδυνο, όσοι θέλουν να φιμώσουν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, είναι σαφές ότι έχουν στοχοποιήσει περισσότερο τους μάρτυρες.

Δεν είχαμε μόνο το σπάσιμο του αυτοκινήτου της δικαστικής λειτουργού που διεξάγει τις ανακρίσεις στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Είχαμε και τη διάρρηξη στο σπίτι του Νικόλαου Στρόμπλου, πρώην Διευθυντού Εθνικών Λογαριασμών της Στατιστικής Υπηρεσίας και βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος!
Ο κ. Στρόμπλος, Δόκτορας διεθνώς αναγνωρισμένος για τις δημοσιεύσεις του, ο οποίος υπήρξε ο καθ' ύλην αρμόδιος στην ΕΛΣΤΑΤ, ξηλώθηκε από τον κ. Γεωργίου αμέσως μετά την αμφισβήτηση που εξέφρασε για την ορθότητα των στοιχείων, για να αντικατασταθεί από τον κ. Μολφέτα. Ο κ. Μολφέτας σήμερα είναι συγκατηγορούμενος με τον κ. Γεωργίου.
Καλείται η υποτιθέμενη Πολιτεία να τους προστατέψει. Δεν μπορεί να κινητοποιούνται 100 αστυνομικοί για την προστασία του Παπουτσή και βασικοί μάρτυρες σαν τους κ.κ. Γεωργαντά- Στρόμπλο να είναι στο έλεος του Θεού και των παρακρατικών διαρρηκτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...