Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Καλοπερνούν οι λαθρομετανάστες στα ..Χανιά επί ΣΚατΟΥΛΑΚΗ



Την ώρα που χιλιάδες Χανιώτες πεινάνε, ο Δήμος Χανίων έδωσε τα περισσότερα από τα κατασχεθέντα τρόφιμα κρουαζιερόπλοιου σε «φορείς» που φροντίζουν να καλοπερνούν οι λαθρομετανάστες.

Περίπου 2,4 τόνους κατεψυγμένα τρόφιμα διένειμε ο Δήμος Χανίων, τις προηγούμενες ημέρες, σε υπηρεσίες, συσσίτια και κοινωνικές δομές των Χανίων. Τα τρόφιμα αυτά βρίσκονταν στις αποθήκες και τα ψυγεία του κατασχεμένου στο λιμάνι της Σούδας κρουαζιερόπλοιο Δάφνη και τα οποία εξασφάλισε, ύστερα από συνεχείς επαφές με την πλοιοκτήτρια εταιρεία ο Δήμος Χανίων, με σκοπό να τα διαθέσει σε κοινωνικούς φορείς και δομές του Δήμου Χανίων. Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν κρέας, ψάρια, αλλαντικά, ζύμες, λαχανικά που ύστερα από σχετικό έλεγχο της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση.
Ξέρεται όμως που δόθηκαν; Στα συσσίτια μερικών εκκλησιών και στα στέκια που τρώνε τσάμπα οι λαθρομετανάστες όπως:
Συσσίτιο Σπλάντζιας,
Στέκι Μεταναστών,
Κοινωνική Κουζίνα,
forum Μεταναστών
Κύτταρο Χαλέπας
Τα συμπεράσματα δικά σας


1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

Κακόβουλο είναι το άρθρο και ανακριβές, αλλά ας πούμε για χάρη του διαλόγου ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ας απαντήσει κάποιος: αν δεν δώσεις ένα πιάτο φαΐ στον πεινασμένο παράνομο μετανάστη, αυτός τι θα κάνει? Θα κάτσει να πεθάνει από την πείνα ή θα σπάσει, θα κλέψει, θα παρανομήσει για να φάει? Λίγη κοινή λογική χρειάζεται πάνω απ' όλα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...