Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ετοιμάζεται Κόμμα Στρατιωτικών



Βούλιαξαν τη Κρήτη οι Απόστρατοι ...Πάνω από 3.000 συγκεντρώθηκαν στα Χανιά παρά τις προσπάθειες κάποιων ε.ε με στολή από την Αθήνα ( βλέπε ΣΥΣΜΕΔ να …διασπάσουν και να χρωματίσουν ) ...Η Ορμή τους παρέσυρε τους Πάντες ,στο πλευρό τους και ο Αντιπεριφερειάρχης !

''Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν τις λύσεις γιατί έχουν γίνει οι ίδιοι το πρόβλημα" ήταν το Σύνθημά τους.
Η Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Χανίων και στη συνέχεια, έγινε πορεία προς το κτίριο της Αντιπεριφέρειας και επίδοση ψηφίσματος στον Αντιπεριφερειάρχη.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε, λοιπόν την κεντρική πλατεία των Χανίων στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των απόστρατων αξιωματικών, και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συρρίκνωση των εισοδημάτων τους, λόγω της μνημονιακής πολιτικής.
Σε ερώτηση, πάντως, για τις πληροφορίες περί δημιουργίας "κόμματος Στρατιωτικών " δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό.

Πριν από έξη μέρες γράφτηκε ότι ο ΣΥΣΜΕΔ αναβάλλει τη συγκέντρωση στα Χανιά .Όμως η συγκέντρωση έγινε και είχε την αναμενόμενη επιτυχία.

Υπήρξαν ταυτόχρονα Ριπές'' εναντίον Τσουκαράκη & ΣΥΣΜΕΔ  ( για κατ΄εμας εσκεμμένη αποτυχία) συγκεντρώσεων εκ μέρους του  Σπύρου Σταματόπουλου συνταγματάρχη ε.α και μέλους της ΕΑΑΣ &  εκπρόσωπου του ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ στο ΣΟΔ, και ο οποίος καλούσε ΟΛΟ τον λαό της Κρήτης να συμπαρασταθούν και να συμμετάσχουν στην Παγκρήτια συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 16.00΄ στην πόλη των Χανίων της Κρήτης ενάντια στις αντεθνικές πολιτικές του μνημονίου, που αποσκοπούν στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου, την εξαθλίωση και την φτωχοποίηση του λαού καθώς και την αποδυνάμωση της μαχητικής ισχύος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Όλοι μαζί ενωμένοι, Λαός και Στρατός, θα δώσουμε το μήνυμα ότι δεν υποχωρούμε, δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπισθούμε ότι ιστορικά μας ανήκει όπως μας επιβάλλεται εκ  του Συντάγματος προς το συμφέρον του Λαού και του Έθνους.

Όπως αποδείχτηκε εκ του.. αποτελέσματα είχε δίκιο.

Λέμε εμείς τώρα….. Μήπως φταίει το….. "Δώρο" του…Κωσταράκου στον Τσουκαράκη του ΣΥΣΜΕΔ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...