Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Καλά δεν ντράπηκε το…. ληγμένο ξεσκονόπανο η... ΣΤΑΝΙΣΗ;




Ακούσατε την Κατερίνα Στανίση ως νονά των αμαρτωλών JUMBO ; Δεν έχετε ακούσει τίποτα! H τελειωμένη τραγουδίστρια ντύθηκε στα κόκκινα και... έγινε μια πολύ εντυπωσιακή νονά για το φετινό Πάσχα! Ξεκαρδιστικό το βίντεο.
Και αφού μεταμορφώθηκε σε νονά, αποφάσισε να επισκεφτεί τα βαφτιστήρια της. Μη θέλοντας να πάει με… άδεια χέρια, πήγε για ψώνια στο γνωστό κατάστημα παιχνιδιών από όπου έφυγε γεμάτη σακούλες με δώρα! Όλα αυτά, συμβαίνουν καθώς η Κατερίνα Στανίση τραγουδά «Χωρίς Jumbo να ζήσω δεν μπορώ ούτε ώρα».
«πώς να έρθω στο σπίτι με τα χέρια μου άδεια γι' αυτό πήγα στα jumbo και άδειασα όλα τα ράφια...». Είναι και πάλι η ..Στανίση! Σε πρώτη φάση αναρωτιέμαι αν μου κάνει πλάκα ο Θεός και σε δεύτερη ότι γαμησε την όποια υστεροφημία της.  
Δείτε εδώ το βίντεο.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα της Ρίτας ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ..ΝΥΦΗ.
Τι εστί JUMPO; δείτε παρακάτω

Ακόμη ρε ζώα ψωνίζεται από τα jumpo των …Βritish Virgin ;

χυδαίες αποκριάτικες στολές jumbo:

έρευνα - σοκ: πως τα jumbo προωθούν την πορνεία


Ομως το protagon αναφέρει  ότι η ξεκολοτραγουδιάρα  θα έρθει σύντομα σε δεύτερη μοίρα διότι…  ο Κιμ Γιουνγκ Ουν δεν είναι ικανοποιημένος από τους πυραύλους που διαθέτει ο στρατός του, γι’ αυτό πηγαίνει στα Jumbo, όπου προμηθεύεται εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και έτσι γυρίζει πίσω στην πατρίδα του, μέσα σε αποθέωση από τους αξιωματικούς του.
Πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια διασκευή της διαφήμισης με την Κατερίνα Στανίση. Εξάλλου και ο Κορεάτης δικτάτορας τραγουδάει μια διασκευή του «χωρίς Jumbo να ζήσω, δεν μπορώ ούτε ώρα», στα κορεάτικα. Και, βέβαια, αντί για τα βαφτιστήρια που περιμένουν τα δώρα, εμφανίζονται διάφοροι Βορειοκορεάτες στρατηγοί.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των Jumbo, ο βορειοκορεάτης δικτάτορας, έμαθε για τη διαφήμιση της Κατερίνας Στανίση από τις μυστικές υπηρεσίες της Β. Κορέας, που την εντόπισαν, επειδή συζητιέται πολύ. Τον εντυπωσίασε ο ενθουσιασμός του Πάσχα και έκρινε ότι κάτι αντίστοιχο θα ήταν ότι έπρεπε για να ανυψώσει το ηθικό του λαού του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι πικρόχολος, δές το χιουμοριστικά. Το photoshop σου είναι πρόχειρο

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα βλέπουμε χιουμοριστικά και επιφανειακά για αυτό μας πήρε και μας σήκωσε. Τα τζάμπο κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Ανώνυμος είπε...

Κραζω αρα υπαρχω

Unknown είπε...

κλασσικοί πανίβλακες βλαχο-χωριάτες Ελληναριά ~!!! η Στανίση εχει και 10 χρυσούς δίσκους στην καριέρα της και η διαφήμιση είναι χιουμοριστική !! Εδω φτάσαμε εξαιτίας της βλαχιά και της άποψης ορισμένων ... Ξεσκονόπανο δεν νομίζω φιλαράκο αυθεντική ναι !!! αντε τώρα να δεις καμία τσόντα να καλμάρεις .. που γίνατε διαφημηστές ολοι .///

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ Ή ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΩΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΕΓΩ ΣΤΑΝΙΣΗ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΝΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 15 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΠΟΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ!!!!! ΣΚΕΦΤΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΩΣ ΝΟΝΑ ΠΙΣΤΕΒΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!!!!! ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΑΡΕΣΕΤΕ ΟΠΟΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΥΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΧ ΣΑΒΒΑΤΟ Ή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ή ΠΑΣΧΑ Ή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ)!!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...