Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σε κρίση υστερίας οι αμερικανοί.





Το βίντεο εδόθη στην δημοσιότητα από το FBI Boston στις 18 Απρ 2013
Δεν κινείται τίποτα στους δρόμους της Βοστώνης.
Ακινητοποιημένα βρίσκονται τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ οι κάτοικοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.
Το ... ΜΙΤ και το Χάρβαρντ έκλεισαν και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται εκτός λειτουργίας... Πριν από λίγη ώρα αμερικανικά Μέσα μετέδωσαν πως ο συλληφθείς ύποπτος είναι νεκρός.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η... επιχείρηση πορτ-πορτα για τον εντοπισμό του δεύτερου ύποπτου στο Γουότερτάουν, στην περιοχή της Βοστώνης...

Ένας από τους υπόπτους της Βοστώνης είναι νεκρός και ο δεύτερος είναι οπλισμένος και επικίνδυνος στα προάστια της πόλης. Εκρήξεις και Πυρά πολυβόλου συγκλόνισαν την περιοχή Watertown και ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστήμιου του Χάρβαρντ μετά από μια άγρια ​​καταδίωξη με το αυτοκίνητο. Αδέλφια από την Τσετσενία ηλικίας 19 και 20 ετών είναι οι δύο δράστες που αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης...
Το όνομα του δεύτερου επιζήσαντα αδελφού που καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές είναι Τζογκάρ Τσαρνάεφ. Το 2011 φοιτούσε σε λύκειο της πόλης Κέϊμπριτζ στη Μασαχουσέτη, θεωρούνταν «αστέρι» στο άθλημα της πάλης στην περιοχή, ενώ είχε κερδίσει υποτροφία αξίας 2.500 δολαρίων για το πανεπιστήμιο.


Δείτε εδώ τιςτελευταίες εξελίξεις  



Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αποφασίστηκε σήμερα (επτά ώρες πίσω από την Ελλάδα) να μην κυκλοφορήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη Βοστώνη και να μείνουν κλειστά τα σχολεία. Επίσης για λόγους ασφαλείας, κλειστό θα μείνει το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
Δείτε εδώ το προφίλ του ενός από τους δύο βομβιστές που εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης από το ρωσικό facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...