Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Καλούν τον προδότη να πει τι; Πως ξεπούλησε την χώρα;



Με 8 ψήφους υπέρ και μία κατά η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ αποφάσισε να κληθεί να καταθέσει αυτοπροσώπως ο αρχιπροδοτης που κατάντησε την Ελλάδα να ψάχνουν οι μαθητές στα σκουπίδια για να βρουν τροφή Παπανδρέου. Έτσι την νόμιμη κλήτευση του Γ. Παπανδρέου στην Επιτροπή αποφάσισε η Προκαταρκτική για να μας στραβώσει. Τι να πει ο γαμημένος πολιτικός ; με ποιον τρόπο εξαθλίωσε τους πολίτες ; Με ποιον τρόπο κατάφερε να μεταναστεύει η αφρόκρεμα της Ελλάδος; Με ποιον τρόπο κατάφερε να αυτοκτονήσουν πάνω από 4.000 πολίτες; H με ποιον τρόπο διάλυσε την όποια αγορά υπήρχε. Αυτός δεν χρειάζεται… κλήτευση, αλλά ανάποδα κρέμασμα στο σύνταγμα.  Παρά το υπόμνημα που έστειλε η Επιτροπή εκτίμησε ότι χρειάζεται και αυτοπρόσωπη παρουσία του.
Ειδικότερα, με 8 ψήφους υπέρ και μία κατά, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ αποφάσισε να κληθεί να καταθέσει αυτοπροσώπως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και να δεχθεί τις διευκρινιστικές ερωτήσεις των μελών της επιτροπής.
Πρόταση να κληθεί βιαίως για να καταθέσει ο κ. Παπανδρέου, είχε υποβάλει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, αλλά την απέσυρε.
Η κατάθεση του προδότη θα γίνει την προσεχή Τρίτη, στις 6.30 το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...