Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σαν την λίστα Λαγκαρντ θα πάει και αυτή.



Πέραν των 6.000 ονομάτων στη λίστα-φωτιά των εκροών. Την απογοήτευση του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης για το γεγονός ότι τέθηκαν ενώπιον της Βουλής ονόματα και εταιρείες που απέσυραν χρήματα από την Κύπρο 15 μέρες μόνο, πριν την κρίσιμη συνεδρία του Eurogroup, ενώ η βουλή ζήτησε τα ονόματα που απέσυραν χρήματα μέχρι και ένα χρόνο πριν.

Στις λίστες που έχουν κατατεθεί στη βουλή περικλείονται περίπου 6000 άτομα και εταιρείες, είπε ο κ. Συλλούρης, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν παράξενες εκροές αλλά υπάρχουν και άτομα που δεν πρέπει να στοχοποιηθούν και αυτός είναι ο λόγος που δεν δίδονται στη δημοσιότητα τα ονόματα».

Δήλωσε επίσης ότι διατηρεί τις αμφιβολίες του ως προς το κατά πόσον δόθηκαν όλα τα ονόματα που ζητήθηκαν από την Κεντρική Τράπεζα.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα προνομιακά δάνεια, τα δάνεια που παραχωρήθηκαν σε ανώτατα στελέχη των τραπεζών με χαριστικά επιτόκια, οι διαγραφές δανείων σε επώνυμα πρόσωπα και οι μισθοί και τα μπόνους ανώτατων τραπεζικών στελεχών και πώς αυτά διακυμάνθηκαν από το 2007 μέχρι το 2012.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...