Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τινάζει στον αέρα τον Μπουμπούκο-Γεωργιαδη ο Βαξεβάνης.



Ο γνωστός δημοσιογράφος απαντά με υπόμνημα στις κατηγορίες για αλλοίωση της λίστας κατά την δημοσίευση της, ενώ προαναγγέλει αγωγές κατά μελών της εξεταστικής.
Μεταξύ άλλων που μπορείτε να δείτε εδώ γράφει… πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έπρεπε να αυτοεξαιρεθεί από την Επιτροπή σας, γιατί η σύζυγός του είναι «αντιπρόσωπος» λογαριασμού της λίστας Λαγκάρντ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να συνδέεται με θυρίδα στην οποία υπήρχαν ράβδοι χρυσού. Ο βουλευτής αρνήθηκε πως υπάρχει λόγος αυτοεξαίρεσης, λέγοντας πως η σύζυγός του ήταν νομοτελειακά σχετιζόμενη με την Τράπεζα λόγω συγγενικής σχέσης με τον καταθέτη. Όπως γνωρίζετε όμως, η αντιπροσώπευση στην Τράπεζα δεν καθορίζεται από συγγενικές σχέσεις, αλλά από εξουσιοδότηση η οποία υπάρχει στην Τράπεζα και περιγράφει το είδος της σχέσης.
Σε κάθε περίπτωση ο κ Γεωργιάδης έπρεπε να μην είναι μέλος της Επιτροπής που ερευνά αυτή τη λίστα. Ακόμη και αν όσα λέει για το είδος της αντιπροσώπευσης είναι αλήθεια. Μετά τα δημοσιεύματα ο κ Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση, φτάνοντας στο σημείο να κάνει Ερώτηση στη Βουλή για το κόστος της εκπομπής μου στην ΕΡΤ.
Όχι βέβαια για άλλες εκπομπές. Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποίησε την ιδιότητά του και μέσα στην Επιτροπή. Έτσι προσπαθεί και πάλι να μετατρέψει μια κοινοβουλευτική λειτουργία σε διαδικασία προσωπικής τιμωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...