Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Τι στο διάολο περιμένετε ακόμη; Να κοιμάστε ,στις..κούτες;




Το ότι μας γδέρνουν οι γερμανοί για να στηρίξουν το σάπιο σύστημά τους είναι γνωστό.
Το
ότι υπάρχουν εταιρίες είσπραξης χρεών είναι επίσης γνωστό.
Το
ότι οι εταιρίες είναι προφανώς γερμανικές επίσης θα πρέπει να είναι γνωστό.
Εκείνο πού δεν είναι γνωστό ήταν το πόσο μεγάλη έκπτωση μπορούν να κάνουν οι εταιρίες αυτές. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε. Τώρα προκύπτουν κάποια ερωτήματα:
1) Γιατί το υποτίθεται
ελληνικό κράτος και οι ελληνικές τράπεζες δεν εισέπραξαν τα δάνεια κάνοντας το τεράστιο αυτό σκόντο, αφού μπορούσε να γίνει αυτή τεράστια χαριστική ρύθμιση;
2)
Εάν γερμανική εταιρία μπορεί να κάνει μέχρι και 80% έκπτωση, τότε πόσο άραγε να αγόρασε τα όλα αυτά τα επισφαλή δάνεια από το μπάχαλο-κράτος τον λλαδιστάν; Προφανώς σε τιμή πολύ κοντά στο 0% για να είναι συμφέρουσα αγορά.
Τα πλήθη όμως κάνουν γιουρούσια στα Μόλ καί στις
υπεραγορές, αδειάζοντας τις αποθήκες από «επώνυμα» πανάκριβα προϊόντα φτιαγμένα με ευτελή υλικά στην Κίνα από σύγχρονους δούλους…
-Συνεχίζουν να γεμίζουν τις καφετέριες…
-
έχουν όλοι ipod καί tablet pc για να βλέπουν τον σανό πού σερβίρει τηλεόραση… και γενικά δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ΚΑΘΟΛΟΥ τί συμβαίνει γύρω τους.
Παρεμπιπτόντως, χθες
ένας παλιός φίλος, από άλλη πόλη μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι μετά από δύο χρόνια άνεργος, κατάφερε και βρήκε προφανώς παράνομη νυχτερινή δουλειά ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ και ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ήταν περιχαρής πού παίρνει είκοσι ευρώ την μέρα. Αλλά μην το πείτε πουθενά… Μπορεί να ζητήσει και άλλες περικοπές η Μέρκελ και τα υπόλοιπα ευρώ-καθάρματα.
aaatosmihalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...