Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Θάνατος στις …αμερικανικές ….γαλοπούλες



Μαζί με τα αλογοπροιόντα, στο εξής θα παράγεται η νέα καπνιστή γαλοπούλα Νίκας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας συνεργασίας.
Για τα  ιππο..λοιπα προϊόντα του κατ..αλόγου θα συνεργαστεί με τα καλύτερα ….ιπποφορβεία της ευρωπαϊκής ένωσης. Σύμφωνα με την Νίκας, η στρατηγικής σημασίας συνεργασία στοχεύει όπως έκανε μέχρι τώρα, στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και στην στήριξη της ελληνικής παραγωγής… ίππων.
Το νέο προϊόν Καπνιστή Γαλοπούλα ΝΙΚΑΣ από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής έρχεται να ενισχύσει τη γκάμα των αλογοπροϊόντων της εταιρείας, συνδυάζοντας απόλυτα την υψηλή εξειδίκευση και τις αυστηρές προδιαγραφές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με την εγγύηση ποιότητας? και τη γνωστή αλογογεύση ΝΙΚΑΣ.
Η εκτροφή των γαλοπούλων της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, γίνεται με επιλεγμένα αγνά και φυσικά υλικά και περιλαμβάνει λιναρόσπορο, αραβόσιτο, θυμάρι και ρίγανη, τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Καλά μιλάμε για πολύ δούλεμα. Μήπως θα τις ταΐζουν και χαβιάρι;
Καθ' όλη τη διάρκεια της εκτροφής τους περνούν από συνεχείς ποιοτικούς έλεγχους με την παράλληλη αυστηρή εφαρμογή του ολοκληρωμένου συστήματος ιχνηκλασιμότητας σε όλα τα στάδια της παραπάνω διαδικασίας.
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, είναι κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και θα το κάνουν για την ψυχή της μανούλας τους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού δοκιμάσαμε φουλ αλογάκια, τώρα ο Νίκας φέρνει στο τραπέζι μας τις "οικολογικές" γαλοπούλες. Το ερωτήμα είναι το εξής: πότε θα λογοδοτήσει για το κρέας αλόγου η συγκεκριμένη εταιρεία;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...