Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αντωνάκη όταν δίνεις… κ@λο, θα σου ζητήσουν και ..πίπα.



Είδηση-βόμβα!
Οι Τροικανοί απαίτησαν να γίνει κούρεμα στις ελληνικές τράπεζες και γι΄αυτό βγήκε στα κάγκελα ο Σαμαράς. Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος του Σαμαρά με τον Στουρνάρα ο οποίος εμφανίζονταν έτοιμος να ενδώσει στις απαιτήσεις της Τρόικας. Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ οι φωνές του Σαμαρά ακούστηκαν στους διαδρόμους του υπ. Οικονομικών.
Το περιστατικό συνέβη, όταν ο πρόεδρος Αντώνης επισκέφθηκε τον γερμανοτσολιά υπουργό Οικονομικών στο γραφείο του για τις τελευταίες συζητήσεις προ της διαπραγμάτευσης με την τρόικα. Ο Στουρνάρας τον ενημέρωσε καταλεπτώς για τις απαιτήσεις των δανειστών αναφορικά με το ενιαίο τέλος ακινήτων, τις απολύσεις στο Δημόσιο κ.λπ., σε συνδυασμό με την υστέρηση στα έσοδα και τη διευρυνόμενη τρύπα στα δημοσιονομικά.
- Μας προειδοποίησαν ότι θα πρέπει να πάρουμε πρόσθετα μέτρα, όπως έχουμε δεσμευθεί, ανέφερε στον πρόεδρο Αντώνη.
- Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε άλλα μέτρα! Δεν γίνεται να πάρουμε άλλα μέτρα. Τι θέλουν επιτέλους; Να μας τελειώσουν; Αν είναι να πάρουμε άλλα μέτρα, καλύτερα να τους δώσουμε τα κλειδιά να τα παραδώσουν στον Τσίπρα και να τελειώνουμε. Έλεος!
Μου διηγήθηκαν ότι οι φωνές του ακούγονταν μέχρι έξω στους διαδρόμους του 6ου ορόφου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών, όπου κλητήρες, ιδιαιτέρες και άνδρες της ασφάλειας των δύο ανδρών περίμεναν νυσταγμένοι πότε θα τελειώσει η συνεργασία τους να πάνε κι αυτοί στα σπίτια τους. Μου ανέφεραν επίσης ότι τα όσα προανέφερα διανθίζονταν με «καντήλια» διαφόρων μεγεθών και αποχρώσεων, τα οποία προφανώς δεν πρόκειται να περιγράψω εδώ.
Ο Σαμαράς αισθάνεται αδειασμένος από την Τρόικα γιατί ενώ τους έχει κάνει όλα τα χατίρια εκείνοι γίνονται ακόμη πιο απαιτητικοί!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...