Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Έσπευσε για.. να πάρει την… "ευχή" του εθνικού εργολάβου;



Συνεχίζονται οι επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τα λαμόγια των συγκροτημάτων Τύπου. Ήδη, ο κ. Τσίπρας μαζί με τους στενούς του συνεργάτες έχει διαβεί -το τελευταίο χρονικό διάστημα- το «κατώφλι» γνωστών μιντιακών συγκροτημάτων, στο πλαίσιο της «ανταλλαγής απόψεων» και… παροχής ..ευλογίας  έτσι ώστε προσεχώς να υπάρξει και μία δημόσια παρουσίαση για τη λειτουργία του Τύπου και των ΜΜΕ, όπως χαρακτηριστικά λένε κύκλοι της Κουμουνδούρου.


Χθες, ο  Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά, τον εκπρόσωπο Τύπου Πάνο Σκουρλέτη και τον βουλευτή - δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Πήγασος που εκδίδει την εφημερίδα «Εθνος».

Εκεί παρακάθισε σε γεύμα εργασίας - συμφωνίας  με τους κυρίους Φώτη και Γιώργο Μπόμπολα, καθώς και τα επιτελικά στελέχη της εταιρείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο επαφών με επισκέψεις στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στο …(ΚMG) «Kouris Media Group».

Δεν μάθαμε εάν στο τραπέζι του..γεύματος ,έπεσε και το θέμα ότι Η Μορέας Α.Ε., με μετοχική σύνθεση Ακτωρ Α.Ε., του ομίλου Λ. Μπόμπολα (71,67%), J&Ρ - ΑΒΑΞ, των επιχειρηματιών Ιωάννου - Παρασκευαΐδη (15%) και Ιντρακόμ Α.Ε., του Σ. Κόκκαλη (13,33%), με ισχυρό όπλο στη «φαρέτρα» της, ως νομικό εκπρόσωπο, ένα μέχρι πρόσφατα πολιτικό πρόσωπο πρώτης γραμμής, τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνο Ρόβλια, έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με το ελληνικό Δημόσιο, διεκδικώντας σε διαδικασία διεθνούς διαιτησίας πρόσθετες αμοιβές ύψους 50,5 εκατομμυρίων ευρώ για συμβατικές καθυστερήσεις στο έργο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις… ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...