Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Διαβάστε όλο το υπόμνημα του ξεφτιλισμένου που κατέθεσε στην δήθεν Προανακριτική Επιτροπή






Θέλετε να ρίξετε μπινελικια; Διαβάστε το υπόμνημα του αρχικλεφτοπροδότη.
«Δεν ενημερώθηκα ποτέ ούτε ζήτησα να ενημερωθώ για το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αναφορικά με τη λίστα», αναφέρει ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ». Ο κ. Παπανδρέου ξεκαθαρίζει στο υπόμνημά του ότι «περίπου στα μέσα του 2010 ενημερώθηκα από τον τότε Υπουργό Οικονομικών για τη δυνατότητα απόκτησης στοιχείων που αφορούσαν στις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό. Έδωσα εντολή να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την απόκτησή τους».
Αυτός δεν ξέρει τίποτα απλώς υπήρχε για να κάνει ποδήλατο.


Ο Τζέφρυ αφού έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής την κρεμάλα, στο τετρασέλιδο υπόμνημά του δεν ανέφερε κανένα όνομα, εκτός από εκείνο της μητέρας του Μαργαρίτας. «Κάποιοι προσπάθησαν να εμπλέξουν το όνομα της μητέρας μου και θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη» γράφει, χωρίς να μας πει πόσο στοίχισε στον μπαμπά του το διαζύγιο της,
Όσο αφορά την συνάντηση με τον τότε επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, γράφει πως έγινε για εθνικά θέματα.
Επίσης αφήνει υπαινιγμούς για τον Ευάγγελο Βενιζέλο υπογραμμίζοντας πως δεν υπήρξε καμία συσχέτιση της λίστας Λαγκάρντ με τις επαφές που είχε η κυβέρνησή του με την Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...