Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εδώ βγάζουν μέρα-νύχτα τους Μπουμπουκοβορiδηδες και όλες τις αρχικλεφτοπουστάρες της βουλής ,ο …Κασιδιάρης τους πείραξε;



Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής κάλεσε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Τράγκας χθες. Ο δημοσιογράφος κάλεσε στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.
Την ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή πάντως, στο twitter υπήρχαν έντονες αντιδράσεις. «Τέσσερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, χωρίς πολιτικό αντίλογο, για να αποδειχθεί η απόλυτη απουσία απαντήσεων... Θλίψη», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο παπαρας Ν. Χατζηνικολάου αγνοώντας ότι δεν θέλει κανείς να αντιπαρατεθεί μαζί τους.
«Πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας» χαρακτηρίζει το ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του, την εκπομπή με καλεσμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας  ότι δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, «πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος».
Δηλαδή οι παλιομαλάκες θέλουν να καταργήσουν την συνταγματική νομιμότητα αφού η Χρυσή αυγή είναι ΝΟΜΙΜΟ κόμμα της βουλής.

Αργότερα τη Δευτέρα την κυριακάτικη εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΪ καταδίκασε και ο.. ΤΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς την « πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα» του ελληνικού λαού.
Το σχόλιο της ΔΕΙΜΑΡ του… κυρ ΚαρατζαΦώτη.  
Η χθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αποτελεί πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας, αλλά και ως προς τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
Ποια …δημοκρατικά ρε τσανακογλύφτες της Μέρκελ;
Από την χρυσή αυγή. ….Το άθλιο απόκομμα της μίζας, της διαφθοράς και της απάτης, που πνέει τα λοίσθια και εξαφανίζεται οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας, ξέσπασε πάλι σε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής.
 Κλαίνε και οδύρονται οι ΠΑΣΟΚοι, γιατί εμφανίστηκαν επιτέλους ζωντανά στη τηλεοπτική εκπομπή του Τραγκα , βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας. Αν ήταν ακόμα εξουσία θα είχαν επιβάλει απόλυτη λογοκρισία, αυτοί οι σούπερ-δημοκράτες με τα πάμπερς, τις ροζ βίλες και τα εκατομμύρια της Ζήμενς.
 Δυστυχώς γι' αυτούς ο ελληνικός λαός τους καταδίκασε στο περιθώριο και η Δικαιοσύνη άρχισε ήδη να στέλνει τα εκλεκτότερα στελέχη τους βαθιά μέσα στον Κορυδαλλό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...