Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Mέχρι χθες το φαλιρισμένο κράτος πλήρωνε τις … διακοπές της Γιάννας.



Μισθό έως την 31.1.2013 εξακολουθούσε να λαμβάνει από το Δημόσιο η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου ως πρέσβειρα εκ ….λιποθυμισμένων προσωπικοτήτων της Ελλάδας.
Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργείου...Εξωτερικών, προς απάντηση σχετικού ερωτήματος του κ. Νίκου Νικολόπουλου, «την 31/01/2013 η κυρία Ιωάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έπαυσε να μισθοδοτείται από το ΥΠ.ΕΞ κατόπιν σχετικής δηλώσεώς της».
Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Νικολόπουλος επικαλείται δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ο τι η κυρία Αγγελοπούλου είχε ζητήσει την διακοπή της καταβολής του μισθού από το 1998.
Συγκεκριμένα, με επιστολή που είχε αποστείλει η κυρία Αγγελοπούλου τον Ιανουάριο στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, είχε σημειώσει πως από την ημέρα που της απονεμήθηκε ο τίτλος, την 1η Σεπτεμβρίου του 1998, είχε ζητήσει να πάψει η καταβολή σ΄εκείνη του αντίστοιχου μισθού, αλλά το αίτημά της δεν είχε γίνει αποδεκτό ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.
«Μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού» υπογράμμιζε στην επιστολή της κ. Αγγελοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...