Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Στο antinews συνεχίζουν την ασύστολη λογοκρισία για ενα….πεντακοσάρικο;



Γράφουν ένα ..υποβιβαστικό για το θέμα άρθρο οι φτωχομπινέδες όπως μπορείτε δείτε παρακάτω , και αν τολμήσει κάποιος να μπει στο ψητό παίρνουν μια.. χατζάρα και χραπ το …αποκεφαλίζουν . Έγραψαν λοιπόν οι ..πεντακοσάρικοι….
 Πριν μερικούς μήνες ο ορισμός του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα, Βαγγέλη Παπαχρήστου στη θέση του αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, είχε προκαλέσει έκπληξη. Ένας Πασόκος επελέγη από τον Σαμαρά, είχαν πει και δεν ήταν λίγοι όσοι υποστήριζαν ότι ο πρωθυπουργός κάνει την υπέρβαση και δεν αποκλείει ούτε πολιτικούς του αντιπάλους.
Όμως, η ανακοίνωση της είδησης ότι αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα ορίζεται ο πρώην υπουργός, Χρήστος Παπουτσής, δεν χωνεύεται εύκολα.
Κατ’ αρχάς πρόκειται για μια θέση που υπάρχει για να υπάρχει. Υποτίθεται ότι είναι ο σύνδεσμος μεταξύ μιας χώρας και της Παγκόσμιας Τράπεζας ώστε να βελτιωθεί το επενδυτικό περιβάλλον και… πράσινα άλογα. H αλήθεια πάντως είναι πως πρόκειται για χαμηλόμισθη θέση και ο κ. Παπουτσής αντικαθιστά τον κ. Πολιτάκη, παγκοσμίως άγνωστο.
Όμως, ο ορισμός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, κατά γενική ομολογία αποτυχημένου απ’ όπου κι αν πέρασε, δε χωνεύεται εύκολα. Ο υπουργός του «θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο» όταν ναυάγησε το Σάμινα, άνθρωπος όλων των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, και του Σημίτη και του Παπανδρέου. Θέλησε να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος αλλά δεν συμπλήρωσε τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου να κατέβει υποψήφιος. Και φυσικά τον περασμένο Μάιο ο κόσμος τον οδήγησε στο πολιτικό χρονοντούλαπο.
Ξαφνικά έχουμε τη νεκρανάσταση του κ. Παπουτσή με δικομματική σφραγίδα. Τα συμπεράσματα για την επιλογή του δικά σας. Προφανώς πρόκειται για… οργανωμένο σχέδιο «άλωσης» των διεθνών οργανισμών και φορέων από… επιτυχημένους Πασόκους.
Ή μήπως αργά αλλά σταθερά η Νέα Δημοκρατία «σβήνει» από το χάρτη το ΠΑΣΟΚ.
Τους στέλνει ένας ευγενέστατος αναγνώστης ένα σχόλιο όπως μας γράφει που τους χαλούσε την …σούπα και…..«Το σχόλιό σας αναμένει έγκριση» . Φυσικά η λογοκρισία του Επιτρόπου Της ΝΔ , το «έκοψε» και μετά από 7 ‘ώρες δεν υπήρχε.
  
Μιχάλης Σ. Βάρδας είπε: ….Your comment is awaiting moderation.


Αγαπητέ Φίλε Factorx ,
Γιατί εκπλήσσονται και δυσαρεστούνται τόσοι πολλοί για την επιλογή του κυρίου Χρήστου Παπουτσή , ως εκπροσώπου της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα ;
Φίλοι νεοδημοκράτες , μην στενοχωριέστε γιά τέτοια ασήμαντα πράγματα. Ο κ. Χρ. Παπουτσής δεν είναι κάποιος τυχαίος άνθρωπος . Μόλις 31 ετών ήταν , όταν διορίσθηκε ευρωβουλευτής . Ο κ. Χρ. Παπουτσής είναι ένας ΔΙΚΟΣ σας άνθρωπος. Είναι επιλογή του πρωθυπουργού που επαναδιαπραγματεύεται τα άθλια Μνημόνια που καταστρέφουν την Πατρίδα μας και εξαθλιώνουν τον Λαό μας .
Και όταν έλεγε ότι “θα τα αλλάξει όλα” , εσείς , εκθύμως, τον χειροκροτούσατε ! Γιατί διαμαρτύρεσθε τώρα ;
Ίσως τον προσεχή Οκτώβριο να σας δοθεί η ευκαιρία να τον καταψηφίσετε . Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνετε ! Δεν αλλάζει κανείς τόσο εύκολα ομάδα …
Κάποιοι , πολύ λίγοι , φαίνεται να έχουν καταλάβει ότι “δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτήν την χώρα” . Αργήσατε αγαπητοί φίλοι . Αργήσατε πολύ …
Το σχόλιο έγινε στο antinews.gr  στην ανάρτησή του
Της 12/07/2013 με θέμα  « Ο Χρ. Παπουτσής εκπρόσωπος της Ελλάδας
Στην Παγκόσμια Τράπεζα»  (Πρώτη Σελίδα).
 Το σχόλιο είναι με copy paste , όπου και αναφέρεται αγγλικά ότι
«Το σχόλιό σας αναμένει έγκριση» . 



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το κάνουν .Τους έχει γίνει ..τρόπος ζωής. Δείτε και παρακάτω

 Λογοκρίνει αισχρά το ANTINEWS

Ρε σεις αργυρώνητα παπαγαλάκια του antinews . Δεν ...

Στο antinews πως πάει το προπαγανδιστικό πόστ ; με το γαλόνι η με το… λίτρο;




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ειναι η εποχη του Ζήση ΓΙΑ ΝΑ ..ΖΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ένας τραβεστί γκάγκστερ με το ψευδώνυμο Φάκτορας κατα κόσμο Βασίλης Ζήσης πρώην κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις βρίσκεται 24 ώρες την ημέρα πάνω σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας 50 ψευδώνυμα όλα δικά του, ο Φαήλος, ο Λαζαρίδης και ο Μουρούτης βρίσκονται διαδοχικά στο πλευρό του.

toErwthmatologio είπε...

Γιατί τους διαβάζετε;Πάσχετε από μαζοχισμό;Άκου antinews!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos για δείτε και αυτά των καλόπαιδων
Ο λογοκριτής του antinews, Β. Ζήσης
Ο διαχειριστής του antinews ονομάζεται Ζήσης;
Οι παρακάτω πληροφορίες έχουν δημοσιευτεί στο http://swell-swell.blogspot.com/2010/04/factorx.html.


«Όταν η Ομάδα Ρουφιανιάς» (: Μουρούτης, Πτωχός, Kαπράλος, Ζήσης/antinews και cia) «συναντάει την αλήθεια, το γυρίζει στο τσάμικο», by πιτσιρίκος
http://gkdata.gr/2013/04/18/%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%A1%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CF%84/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...