Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Θα απολύσει και αυτούς που…. διόρισε ο..Μπαμπάς του;



Του πατέρα, δηλαδή, του σημερινού υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, που καλείται να τους διώξει... Στο στόχαστρο της κυβέρνησης μπαίνουν και οι αγροφύλακες, μεγάλο τμήμα των οποίων είχε προσληφθεί επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (όταν, δηλαδή, είχε επανασυσταθεί η Αγροφυλακή).
Στόχος, είναι η διεύρυνση των «δεξαμενών» της διαθεσιμότητας, αλλά και των απολύσεων με υπαλλήλους οι οποίοι, σύμφωνα με καταγγελίες, παραμένουν, τουλάχιστον σε ένα τμήμα τους, ανενεργοί. Να σημειωθεί ότι δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σημερινός αριθμός των αγροφυλάκων. 
Όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, όσοι έχουν μεταφερθεί στα δασαρχεία τα οποία ανήκουν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις φαίνεται ότι είναι περί τους 1.200, ωστόσο άλλες πληροφορίες μαζί με αυτούς που έχουν μετακινηθεί άλλες υπηρεσίες, τους ανεβάζουν ακόμη και στις 8.000.
Σχετική πρόταση για μετακίνησή τους στους δήμους ετέθη από τον επικεφαλής των δημάρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ, δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και κατετέθη από το προεδρείο της ΚΕΔΕ κατά τη συνάντηση με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Προς διαθεσιμότητα 121 αγροφύλακες στη Δυτική Ελλάδα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ και τους αγροφύλακες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...