Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς όλα τα ανακοινώνει με …χρονοκαθυστέρηση



Δήθεν μηνύματα έστειλε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση του νέου πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για φωνές βιαστικές και άστοχες και είπε ότι «Πολιτική δεν είναι να λέει ο καθένας ότι θυμάται και ότι του έρχεται». Απαντώντας ουσιαστικά στον Μάκη Βορίδη ο οποίος προ ολίγων ημερών είχε επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ και τον Αντρέα Παπανδρέου, κάνοντας όμως σήμερα μια πάσα στον ομόσταυλο του Βενιζέλο διευκρινίζοντας , ότι η παρέμβασή του είχε ιστορική αναφορά και τονίζει ότι δεν αφορούσε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ «το οποίο έχει τηρήσει σε πάρα πολλά θέματα μια συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση».

Ο συρόμενος και φερόμενος από τα διαπλεκόμενα πρωθυπουργός έβγαλε και  επισήμως παλιά είδηση, ανακοινώνοντας την μεταπήδηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Και λέμε παλιά είδηση διότι όπως είχαμε γράψει εδώ Πας καλά ρε. Τόλμησες να …μιλήσεις στο… καμάρι της Κρήτης;  «Tον πήδηξε όμως κανονικά ο Σαμαρίσκος και δεν το προανήγγειλε στο συνέδριο όπως του είχε υποσχεθεί.» Ο Σαμαράς δεν είχε τηρήσει τα προσυμφωνημένα και αναγκάστηκε να το ανακοινώσει τώρα,…. επειδή ο Μανωλάκης έχει… μεγάλο στόμα.

Βέβαια η υπόθεση μυρίζει ….πολιτικό μνημόσυνο ,και παραμένει το ερώτημα. Γιατί δέχτηκε τον πολιτικό ενταφιασμό του;   
Για να καταλάβετε πως δουλεύει το σύστημα, ο Σταύρος Ψυχάρης όπως δήθεν αποκαλύπτουν τα ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που μάλλον μας διαβάζουν  (σελίδα 15 του ένθετου)είχε συνάντηση μιάμισης ώρας με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, και έθεσε λένε το ζήτημα της υποψηφιότητας του υιού του Ανδρέα Ψυχάρη για τον δήμο της Αθήνα . Τι λέτε τώρα . Αυτό έχει αποφασιστεί εδώ και μήνες. Εξάλλου θα έχει μέγα υποστηρικτή τον Βορίδη στην όλη προσπάθεια όπως το είχαμε γράψει εδώ Ο Βορίδης ξεπληρώνει ένα από τα γραμμάτια του, στον…. Ψυχάρη. Με αφορμή την στημένη ανάρτηση του fimotro που ήθελε δήθεν κατόπιν πληροφοριών ..τρίχες… υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα τον Βαρίδη γράφοντας …Σιγά μην βάλει αυτό το πολιτικό αρχίδι. Ο ΨΥΧΑΡΗΣ θα είναι.
Έλα όμως που ο Βαρίδης θέλει σε βάθος χρόνου πρωθυπουργία και ξερό ψωμί. Σε λίγο καιρό που θα αρχίσει να …ροκανίζει με το περισπούδαστο και βαρύγδουπο ύφος του, τους  πάντες,  θα γελάσει πολύς κόσμος.




Για την δια χειροκροτήματος  και χωρίς ψηφοφορία ανακήρυξη  του  Ανδρέα Παπαμιμίκο ως Νέο Γραμματέα της ΝΔ αφού πρώτα Δυο στελέχη της ΝΔ εκ Θεσσαλονίκης, λίγο πριν την κορύφωση της  διαδικασίας για την εκλογή των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, δέχτηκαν ένα δυσάρεστο τηλεφώνημα όπου τους ζητήθηκε να …αποχωρήσουν δεν έχουμε να πούμε  τίποτα. Τα ίδια έκανε και ο Γκέμπελ.
Ο...λόγος για τον γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης, Δ. Βαρτζόπουλο και τον Μ. Αγγελάκα. "Δεν θα θέσετε υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή", τους είπαν, σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, και εκείνοι επήγαν για …κατούρημα. .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ . ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ Λάος .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...