Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πράσινο βραβείο στο ..πράσινο νησί και ..πράσινα άλογα.



To πρώτο «Πράσινο Βραβείο» για την εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία, κατάκτησε η Περιφέρεια Κρήτης, η μοναδική Περιφέρεια στην Ελλάδα που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Euronet 50/50-Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία», και διοικείτε από τον περιφερειάρχη που ως ευρωβουλευτής ψήφισε όχι στην απομάκρυνση των τούρκικων στρατευμάτων από την Κύπρο. Όταν τον γαμίσει ο Κουράκης και θα του φάει την περιφέρεια εμείς θα είμαστε με το λαμόγιο τον τωρινό  Δήμαρχο, γιατί ο Αρναουτακης  είναι χειρότερος .ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΌΤΗΣ.

Η απονομή των βραβείων του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Βιώσιμης Ενέργειας 2013 έγινε σε ειδική τελετή στις Βρυξέλλες, παρουσία του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενέργεια Γκίντερ Έτινγκερ κι άλλων στελεχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος- Οικονομίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας και συντονίστρια του προγράμματος Ελένη Χατζηγιάννη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Euronet 50/50-Εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία» πήραν μέρος 58 σχολεία από όλη την Ευρώπη. Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Περιφέρεια Κρήτης- με το 2ο Δημοτικό Αρχανών, το 40ο Δημοτικό Ηρακλείου, το 3ο και το 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου- και η διάκριση για την Περιφέρεια ήρθε, καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας έγινε βίωμα-πράξη, στα σχολεία της Κρήτης, για εκατοντάδες μαθητές με την διοργάνωση δράσεων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Aρναουτάκης είναι προδότης και σύμφωνα με την πιάτσα το σηκώνει το πέτο του σακακιού.Διπλό το κακό.Ας πρόσεχαν τα βούγια τι ψήφιζαν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΕ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΔΘΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ..........??????????????
ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .........!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...