Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Βούλτεψη: "Αν η χούντα «το έκανε καλύτερα», γιατί όχι και η Χρυσή Αυγή;



Ο πανικός της ελαφροδεξιάς αποκαλύπτεται στο σημερινό άρθρο της ultra αριστερής, μνημονιακής, νεοδημοκράτισσας (!) Σοφίας Βούλτεψη. Το άρθρο αφορά την πρόσφατη επίσκεψη συναγωνιστών βουλευτών στη δημοτική αστυνομία και την απόλυτη αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής από ένα τεράστιο αριθμό Ελλήνων πολιτών. Συγκεκριμένα, η Σοφία Βούλτεψη γράφει:
"Αν η χούντα «το έκανε καλύτερα», γιατί όχι και η Χρυσή Αυγή; Αν δεν κάνω λάθος, όλοι όσοι με μεγάλη ευκολία δικαιολογούν τους πολίτες εκείνους που έσπευσαν να δώσουν την ψήφο τους στη Χρυσή Αυγή ή σπεύδουν τώρα να πυκνώσουν τις τάξεις της, υποστηρίζουν πως αυτό συμβαίνει επειδή μεγάλο τμήμα του πληθυσμού μαστίζεται από την ανεργία και το σύνολο του πληθυσμού έχει υποβληθεί σε αιματηρές θυσίες. Πέραν του ότι δεν είναι η πρώτη φορά στην πολύπαθη Ιστορία μας που ο λαός μας υφίσταται τα πάνδεινα – αλλά δεν προσχώρησε στο ναζισμό, αντίθετα τον πολέμησε – αυτοί που καταφεύγουν στη δικαιολόγηση ναζιστικών συμπεριφορών θα πρέπει να μας εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους προχθές οι βουλευτές της Χ.Α. Κασιδιάρης και Παναγιώταρος έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τους δημοτικούς αστυνομικούς της Αθήνας.
Διότι με αφορμή αυτή την επίσκεψη στην έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας της πρωτεύουσας, η Χ.Α. θριαμβολόγησε με ανακοίνωσή της, δίνοντας στην δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=ojzerze77CY) με το οποίο αποδεικνύεται του λόγου (δηλαδή της θερμής υποδοχής) το αληθές. Όπως μάλιστα αναφέρεται στη (θριαμβευτική) ανακοίνωση, οι «συναγωνιστές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος καταχειροκροτήθηκαν», ενώ «πολλοί συγκεντρωμένοι μάλιστα απαίτησαν η Χρυσή Αυγή να διοικήσει σύντομα τον Δήμο Αθηναίων»! Όπως επίσης αναφέρεται, η Χ.Α. λέει «ναι στην αναβάθμιση, όχι στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας» και «ο δημοτικός αστυνομικός να εξοπλιστεί, να εκπαιδευτεί και να αναλάβει πραγματικά καθήκοντα αστυνόμευσης και δίωξης της εγκληματικότητας αντί να κόβει κλήσεις». Και η (φρικιαστική) κατακλείδα: «Η Χρυσή Αυγή θα διοικεί πολύ σύντομα τους μεγάλους Δήμους της χώρας και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που το μνημονιακό κράτος βιάζεται να κλείσει την Δημοτική Αστυνομία». Καταλάβατε όλοι όσοι έχετε αναλάβει την δικαιολόγηση-υπεράσπιση των ναζιστικών επιλογών κάποιων συμπολιτών μας; Δεν είμαι σίγουρη.
Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρη είναι πως το βίντεο με τους δημοτικούς αστυνομικούς να αποθεώνουν τους χρυσαυγίτες που θέλουν να τους εξοπλίσουν και να τους ξαμολήσουν ένοπλους εναντίον δικαίων και αδίκων, αποδεικνύει πως πράγματι όλοι αυτοί πρέπει να περάσουν υπό τον (δημοκρατικό και συνταγματικό) έλεγχο της κεντρικής κυβέρνησης. Το ίδιο επιβεβαιώνουν και οι σκηνές που είδαμε από την επίθεση κατά του δημάρχου κ. Καμίνη – κόντεψαν να τον σκοτώσουν με τα μπουκάλια, φανταστείτε να οπλοφορούσαν. Κάποιοι πρέπει επίσης να μας εξηγήσουν πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα: Σου κόβουν τον μισθό και αυτόματα γίνεσαι ναζί;
Και όλοι αυτοί οι δημοτικοί αστυνομικοί που αποθέωσαν τους χρυσαυγίτες βουλευτές, πότε πρόλαβαν να ενστερνιστούν τον ναζισμό; Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε το ενδεχόμενο μετάταξής τους στην ΕΛ.ΑΣ; Τόσο εύκολο είναι; Ή μήπως οι άνθρωποι αυτοί έχουν από καιρό προσχωρήσει στο ναζισμό και θέλουν κι’ από πάνω να αποτελούν τη βιτρίνα των πόλεών μας; Τι απαντήσεις δίνουν σ’ αυτά τα ερωτήματα οι αυτόκλητοι υποστηρικτές της άποψης πως… η πείνα και η ανεργία οδηγούν στο ναζισμό; Φυσικά, όλα αυτά έχουν ένα υπόβαθρο, ένα καλά προετοιμασμένο από τις λεγόμενες «δημοκρατικές δυνάμεις» έδαφος. Οι οποίες δεν χάνουν ευκαιρία να μιλούν για χούντα και πραξικοπήματα. Διότι την ίδια μέρα (προχθές) στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που συζητούσε το νομοσχέδιο για τη νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου μας είπε πως… «η χούντα το έκανε καλύτερα»! Τι ακριβώς «έκανε καλύτερα» η χούντα; Φάλαγγα; Και τι σημαίνει ακριβώς «η χούντα το έκανε καλύτερα»; Διότι αν «η χούντα το έκανε καλύτερα», τότε κάποιοι ορθώς – και μάλιστα με την επίνευση βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου – θεωρούν ότι πρέπει να πάνε σ’ αυτούς που «το κάνουν καλύτερα»! Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την ηθική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής στα μάτια διαφόρων ανόητων που χειροκροτούν τους βουλευτές της…"
Το σχόλιο του Γιώργου Μάστορα:  Όπως φαίνεται η αποθεωτική υποδοχή που είχαν από τους δημοτικούς αστυνομικούς της Αθήνας οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος πανικόβαλε τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου. Ανάμεσά τους και η β(ο)υλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, η οποία συχνά - πυκνά το τελευταίο χρονικό διάστημα επιτίθεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ίσως για να μπορέσει να συνηθίσει στην ιδέα ότι παραιτήθηκε από τη θέση της στο υπουργείο Υγείας, μην αντέχοντας στη σκέψη ότι θα είναι υφιστάμενη του Σπύρου -  Άδωνη Γεωργιάδη.
Με άρθρο, το οποίο τιτλοφορείται «Αν η Χούντα «το έκανε καλύτερα», γιατί όχι και η Χρυσή Αυγή» η Βούλτεψη γίνεται καταπέλτης εναντίων όλων όσοι ψηφίζουν, υποστηρίζουν ή συμπαθούν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με αφορμή τη θερμή ανταπόκριση που είχαν οι Βουλευτές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τους δημοτικούς αστυνομικούς, η Βούλτεψη επιδίδεται σε ένα απίστευτο παραλήρημα. Η «κόρη του μπαμπά» γράφει για δημοτικούς αστυνομικούς που «αποθεώνουν τους χρυσαυγίτες που θέλουν να τους εφοπλίσουν και να τους ξαμολήσουν ένοπλους εναντίων δικαίων και αδίκων» και γι αυτόν ακριβώς το λόγο «όλοι αυτοί πρέπει να περάσουν από τον (δημοκρατικό και συνταγματικό) έλεγχο της κεντρικής κυβέρνησης».
Τι να σχολιάσει κανείς στα λεγόμενα της εν λόγω κυρίας; Την παραδοχή, ουσιαστικά, του ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά, επειδή υποστηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Να γίνουν άβουλα όργανα μιας ανθελληνικής και αντιλαϊκής κυβέρνησης, η οποία θα τους πατά στο σβέρκο, θα τους πληρώνει με ψίχουλα και θα τους απολύει με την πρώτη ευκαιρία; Αμέσως μετά η Βούλτεψη προσπαθώντας να δημιουργήσει εσφαλμένες  εντυπώσεις και ενδεχομένως να λασπολογήσει γράφει ότι «το ίδιο επιβεβαιώνουν και οι σκηνές που είδαμε από την επίθεση κατά του δημάρχου κ. Καμίνη. Κόντεψαν να τον σκοτώσουν με τα μπουκάλια, φανταστείτε να οπλοφορούσαν».
Τι δουλειά έχουν τα όσα έγιναν με τον Καμίνη (όπου για να είμαστε ειλικρινείς το μόνο που είδαμε, τηλεοπτικά τουλάχιστον, ήταν τον Καμίνη να κάνει… τζόκινγκ με κουστούμι συνοδεία φρουρών και να δέχεται ένα μικρό άδειο μπουκάλι με νερό στην πλάτη. Και αυτό θεωρείται απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τη Βούλτεψη…) με τα αιτήματα των δημοτικών αστυνομικών; Γιατί μπλέκει μεταξύ τους εντελώς άσχετες υποθέσεις; Σε ένα ανεκδιήγητο κείμενο, στο οποίο η λέξη «ναζισμός» και τα παράγωγά του εμφανίζονται εφτά φορές, αν υπολογίσαμε καλά στο μέτρημα, η Βούλτεψη θεωρεί περίπου ως έγκλημα το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην Εργασία και αναγνωρίζουν ποιοι τους συμπαραστέκονται πραγματικά. Ωραία «δημοκρατική» αντίληψη!
Και αφού κάνει και μιας ελαφριάς μορφής κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στα πλαίσια της φθηνής λογικής των «δύων άκρων», η Βούλτεψη κλείνει το άρθρο της λέγοντας ότι οι τακτικές βο(υ)λευτών του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι τίποτε άλλο από την ηθική νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής στα μάτια διάφορων ανόητων που χειροκροτούν τους Βουλευτές της…». «Ανόητοι», λοιπόν, για τη Σοφία Βούλτεψη οι δημοτικοί αστυνομικοί που χειροκροτούν τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αντιθέτως, θα τους θεωρούσε «σώφρονες» αν χειροκροτούσαν και αποθέωναν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που θέλουν να τους ξεζουμίσουν οικονομικά και να τους εξοντώσουν επαγγελματικά. Η Δημοκρατία και η Λαϊκή θέληση είναι καλή για τη Βούλτεψη μόνο όταν εξυπηρετούνται τα συμφέροντά της, καθώς και εκείνα του κόμματος στο οποίο ανήκει. Μόνο που δυστυχώς για αυτήν και τους κομματικούς της προϊσταμένους ο Ελληνικός Λαός έχει εντελώς διαφορετική αντίληψη για τα όσα συμβαίνουν στη Χώρα. Και βεβαίως δεν τίθεται θέμα έγκρισης της ηθικής νομιμοποίησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους διάφορους θλιβερούς απολογητές, υπερασπιστές και υμνητές του μνημονίου και της υποδούλωσης στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων. Εμείς με την Ελλάδα και τους Έλληνες, εκείνοι με την Τρόικα και τους τραπεζίτες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

πουταναααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Σοφίααααααααααα ................
Ού ού ού ού ούουουουουουού ..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...