Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δεν τον έσωσε από το κράξιμο ούτε η …Γκερέκου



Νόμιζε ο καραγκιόζης ότι εάν πάρει μαζί του την μουνάρα την Γκερέκου θα χαλβαδιάζουν μαζί της και θα την γλυτώσει. Ξέχασε όμως να της πει να είναι ….και ξεβράκωτη.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σύσκεψη των παραγωγικών φορέων του Νομού Χανίων με τον δήθεν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο στο χώρο του Μεσογειακό Αγρονομικού Ινστιτούτου.
Στη διάρκεια της σύσκεψης του τέθηκαν τα αιτήματα του κάθε κλάδου της οικονομίας του νησιού, ενώ η διήμερη επίσκεψη του στη Κρήτη αναμένεται να ολοκληρωθεί με την ομιλία του που θα δοθεί στον ίδιο χώρο.
Διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί για λόγους ασφαλείας έξω από το χώρο και περιμετρικά του ΜΑΙΧ όπου είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα από 20 – 30 άτομα χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η ομάδα αυτή ενισχύεται και από άλλους συγκεντρωμένους.
Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία του κ Βενιζέλου είχε προγραμματιστεί να γίνει στο χώρο του ΕΒΕΧ όμως νωρίς το απόγευμα τροποποιήθηκε το πρόγραμμα και αποφασίστηκε η ομιλία να δοθεί στο ΜΑΙΧ.
Τα μέτρα ασφαλείας από την πλευρά της αστυνομίας είναι δρακόντεια ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στην Δημοτική Αγορά.
Την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε η ομιλία του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιηθεί στο Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων και όχι στην αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Ο λόγος; Ο φόβος των επεισοδίων. Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο τύπου των κολόπαιδων της  νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χανίων
«Η σημερινή εκδήλωση – ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στα Χανιά, μετακινήθηκε από την αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ), γιατί πρωτίστως δεν επιθυμούμε με κανέναν τρόπο να διαταραχθεί η ομαλότητα στην πόλη μας, εν μέσω τουριστικής περιόδου, από τυφλές και αδιέξοδες επιλογές δυνάμεων που καθοδηγούνται και υποκινούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ και πλήττουν βάναυσα τη δημοκρατική λειτουργία και την ελεύθερη έκφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...