Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ο Δήμαρχος Σάμου έκανε πλάτες στους τούρκους, και πήραν την μαρίνα



H Μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου πουλήθηκε σε τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα, οι ίδιοι αρνούνταν το γεγονός αυτό και με διάφορες άλλες υπεκφυγές, δεν έδιναν καμία άλλη πληροφορία!
Σήμερα λοιπόν σας κάνουμε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και με έγγραφα πια, πως η Μαρίνα του Πυθαγορείου της Σάμου έχει περάσει σε Τουρκικά χέρια!!!
Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του κ. Στέγκου υπό την κάλυψη των ελληνικών αρχών εμπνεύστηκε μαζί με τους Τούρκους ένα πολύ ωραίο κόλπο και προχώρησαν στην εκποίηση της διαχείρισης της Μαρίνας Πυθαγορείου για τα επόμενα 33 χρόνια χωρίς να πάρει κανένας χαμπάρι τίποτε και όπως
φαίνεται ΣΧΕΔΟΝ με νόμιμες διαδικασίες!
Και λέμε σχεδόν διότι υπάρχουν κάποια κενά που έχουν αφήσει που θα πρέπει να εξεταστούν πολύ σοβαρά από την Ελληνική Πολιτεία, αφού δεν είναι εξ΄όλοκλήρου νόμιμη η διαδικασία και θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί.
ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.
Στις 29 Απριλίου του 2013 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος
Ανωνύμων Εταιριών Αριθμ. Φύλλου 2531/29-4-2013 η εγγραφή στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η Σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας ''ΣΑΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ Μ.Α.Ε.'' με συμβολαιογράφο την κα Μαρίνα Σταυριανού.
Η εταιρεία αυτή ήταν μονοπρόσωπη που σημαίνει ότι είχε έναν μέτοχο και δημοσίευσε τη σύσταση 3μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα τους:

1. Νικόλαο Μαργαρόπουλο

2. Φώτη Αναστασόπουλο

3. Αικατερίνη Λιγνού

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας καθορίστηκε στα 24.000€ με 2.400 μετοχές που σημαίνει η ονομαστική τους αξία ήταν στα 10€.

Λίγες ημέρες μετά (47) στις 14 Ιουνίου του 2013 έρχεται Τροποποίηση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών Αριθμ Φύλλου 3472/14-6-2013 όπου αλλάζουν τα Άρθρα 17 & 18 του καταστατικού της εταιρείας όπου στο άρθρο 17 η κάλυψη και η καταβολή του αρχικού κεφαλαίου γίνεται εξ'ολοκλήρου με μετρητά (24.000€) από την Τουρκική εταιρεία ''SETUR SERVIS TOURISTIK ANONIM SIRKETI''.

Στο άρθρο 18 διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι ''πετάγονται'' έξω όλοι οι Έλληνες του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και αντικαθίστανται από άλλους τρεις (3) Τούρκους εκπροσώπους της SETOUR...!!!!!
Συγκεκριμένα τους:

1. Ibrahim Tamer Hasimoglou (Πρόεδρος)

2. Ustun Ozbey (Αντιπρόεδρος)

3. Saim Emre Dorouk (Δ/νων Σύμβουλος)....
όλοι τους κάτοικοι Κωνσταντινούπολης.

Το κόλπο όμως είναι (και πιθανόν η αγοραπωλησία) πως λίγο πριν την τροποποίηση αυτή είχε δημοσιευθεί σε όλες τις Ελληνικές οικονομικές εφημερίδες (στις 5-6-2013 ΚΕΡΔΟΣ, ΕΞΠΡΕΣ κ.λ.π.) η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ όλων των δραστηριοτήτων της ''ΣΑΜΟΣ ΜΑΡΙΝΕΣ Α.Ε.'' θυγατρικής της "ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε.'' του κ. Στέγκου, στην εταιρεία που προαναφέραμε και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
Στην ''ΣΑΜΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.'' με το 3μελές Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από Τούρκους!!!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ, ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΦ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΩ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...