Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Μεγαλύτερη πάσα από αυτή για τα Ι.Ε.Κ δεν μπορούσε να γίνει.



Το υπουργείο αποφάσισε να καταργήσει τις ειδικότητες της ΕΠΑ.Σ. (Αισθητική, Κομμωτική, Φαρμακείο, Οδοντοτεχνίτες) καθώς και όλον τον τομέα  Υγείας Πρόνοιας του ΕΠΑ.Λ. Καταργούν τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση για να αναγκάσουν τους μαθητές να πάνε στα ιδιωτικά  ΙΕΚ.
20 χιλιάδες μαθητές μένουν στον αέρα...
Έφτασε η ώρα της κατάργησης της δωρεάν δημόσιας Παιδείας. Κι έγινε με πολύ πιο έξυπνο τρόπο από την κατάργηση της ΕΡΤ, αν και το ίδιο αστραπιαία. Απλώς μείναμε να κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Τα ΜΜΕ εξυπηρετικότατα όπως πάντα παραμόρφωσαν την πραγματική είδηση.
Τόνισαν τις 2.500 οργανικές θέσεις της τεχνικής εκπαίδευσης που χάνονται, αλλά έκρυψαν ότι πλέον όποιος μαθητής θέλει να ακολουθήσει μία από τις ειδικότητες που καταργούνται θα πρέπει να πληρώσει για να πάει σε ιδιωτικό ΙΕΚ!
Καταργήθηκαν, λοιπόν, οι ειδικότητες Βοηθοί Φαρμακείων, Βοηθοί Φυσιοθεραπευτών, Βοηθοί Ακτινολογικών Εργαστηρίων, Βοηθοί Οδοντοτεχνιτών, Βοηθοί Νοσηλευτών, Βοηθοί Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων, Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων, Γραφικών Τεχνών,, Σχεδίασης & Παραγωγής Ενδύματος, Αισθητικής Τέχνης, Κομμωτικής Τέχνης και Αργυροχρυσοχοΐας όλες αυτές οι ειδικότητες υπάρχουν στα «φίλια» ιδιωτικά ΙΕΚ, και για αυτό το υπουργείο γιατί αποφάσισε να τις καταργήσει από τη δημόσια εκπαίδευση
Κατά τ'άλλα ο ψευτουπουργός μιλάει για αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης!
Είναι τυχαίο που το ΙΕΚ Ξυνή άνοιξε καινούργιο κτήριο στον Πειραιά μόνο με τις ειδικότητες που «έκοψαν» στα ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΛ.. η μήπως είναι τυχαίο που ο κ. Αρβανιτοπουλος έχει κάποια σχέση με τα στελέχη του ΙΕΚ Ξυνή?

Πολύ μας ΞΥΝΗσε η χαριστική …ρεμούλα.

Τώρα που θα γίνει η θάλασσα γιαούρτι με τα..ΕΣΠΑ του ..παίρνουν το κουτάλι .




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gia ta paidakia toy δεν εχουν να φανε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...