Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ξέρεται πόσα θα κοστίσουν οι πληρωμένες ανταποκρίσεις από το usa που θα μας φλομώσουν στις Σαμαροεπιτυχίες ;



Με μια θριαμβευτική επίσκεψη του Σαμαρά στα γραφεία της…. Washington Post και τη συνάντησή του με το δημοσιογραφικό επιτελείο της αμερικανικής εφημερίδας, ξεκίνησε το πρόγραμμα των συναντήσεων του Έλληνα πρωθυπουργού στο ταξίδι του στις Η.Π.Α .Στα γραφεία της εφημερίδας, έγινε σε βάθος κουβέντα και οι επιτελείς της Washington Post που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με δεκαπέντε σημαίνοντα πρόσωπα του think tank CSIS (Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών) όπου και έλαβε τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την περεταίρω πολιτική συμπεριφορά του
Θα ακολουθήσει ταξίδι - αστραπή στη Νέα Υόρκη όπου θα δειπνήσει με 20 ανώτατα στελέχη-κοράκια  επενδυτικών ομίλων οι οποίοι διαθέτουν συνολικά επενδυτικά κεφάλαια 850 δισ. Ευρώ για να αγοράσουν όσα σκοτώνουμε.
Στόχος της συνάντησης είναι να συζητηθούν οι επενδυτικές προοπτικές που δημιουργούνται με το ξεπούλημα στη χώρα μας.
Αρκετές από τις εταιρείες που έχουν προσκληθεί είναι ήδη ενεργές «επενδυτικά» στην Ελλάδα, ενώ άλλες συζητούν την πιθανότητα να επενδύσουν στο μέλλον μόλις ξεφτιλιστούν οι τιμές. .
Την Πέμπτη θα βρίσκεται και πάλι στην Ουάσινγκτον για την συνάντηση με τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) ενώ θα έχει προηγηθεί το γεύμα εργασίας με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζόν Κέρι, εν απουσία Έλληνα ΥΠΕΞ .Εδω πρωτοπορούμε και πρωτοτυπούμε.
Όπως έγινε γνωστό, η αμερικανική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιού, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σμιθ, τη σύμβουλο Ασφαλείας Σούζαν Ράις, τη σύμβουλο για θέματα διεθνούς οικονομίας και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Κάρολι Άτκινσον , τα στελέχη του Λευκού Οίκου για ευρωπαϊκά ζητήματα, Κάρεν Ντόνφριντ και Μάικλ Σέσαμς, αλλά και ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Ντένις Μακ Ντόναφ και ο Γουίλιαμ Μπέρνς, δεύτερος στην ιεραρχία στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Όλα δηλαδή τα καλόπαιδα που θα τον καθίσουν στο κρεβάτι του Προκρούστη. Τι θα μας δώσεις για να βγάλουμε και μία ανακοινωσούλα ότι όλα βαίνουν καλώς, για να σπάσουμε τα νεύρα της  Μερκελ. .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ .....
ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Νταβατζηδοκάναλα και νταβατζοδημοσιογράφοι γαμώ το σπίτι σας αλλά τί να κάνουν και αυτοί αφού έτσι τους διατάζουν τα μεγάλα αφεντικά τους

kimon είπε...

Ρε από πρώην πιτσαδόρο και μάλιστα στο αμέρικα είναι δυνατόν να δούμε προκοπή;;;αει σιχτίρ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...