Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ….γνωστός ..Ανωμερίτης έκανε τσιφλίκι του και τον ΟΛΠ



Στείλτε τον να κάνει παρέα του ΑΚΗ .Έτσι και αλλιώς …κολλητοί ήταν .Αυτός είναι ο ποιο …έντιμος που βρήκαν να βάλουν; Φαντασθείτε τους υπόλοιπους….  
Παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας ο διοικητής του ΟΛΠ Ανωμερίτης αποφάσισε να κάνει ένα δώρο πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρία Duty Free.
Με πρακτικές που παραπέμπουν στο παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήταν εκλεκτό μέλος και ομοτράπεζος με πολλά πασοκο-λαμόγια. υπέγραψε λόγω συνήθειας σύμβαση για τη παραχώρηση εγκαταστάσεων της Duty Free στη προβλήτα των κρουαζιερόπλοιων μη φροντίζοντας να τηρήσει, ούτε καν τα προσχήματα διενεργώντας διαγωνισμό, όπως άλλωστε υποχρεούται από το νόμο.
Χάρισε στη κυριολεξία την προβλήτα με απευθείας σύμβαση η οποία προβλέπει την εκχώρηση από τα Duty Free του 5% των εισπράξεων.
Το νέο γιγαντιαίο σκάνδαλο, εκτός από τη ζημιά που προκαλεί στον ΟΛΠ, τσακίζει στη κυριολεξία και τα καταστήματα στον Πειραιά αφού οι τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων θα κάνουν τις αγορές τους από τη προβλήτα.
Το περίεργο είναι ότι δεν έχει αντιδράσει μέχρι τώρα, ο δήμαρχος Πειραιά κ. Μιχαλολιάκος. Μάλλον έχει συμμετοχή στο πασέ- φαγοπότι, η οι …πιέσεις των μεγαλόσχημων μετόχων της Duty Free και των διαπλεκόμενων νταβατζήδων που μεσολάβησαν για τη σύμβαση είναι πολύ ισχυρές.
Το «στείλτε τον» είναι ακαδημαϊκό, γιατί η δικαιοσύνη έχει πάει για …φραπέ όπως οι ποιο πολλοί Έλληνες.
Το..γνωστός είναι ….για να μην  ξεχάσουμε την, με κωδική ονομασία του FBI «Επιχείρηση Ζορμπάς», μεγαλύτερη επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που, με πρωταγωνιστή τον κύριο Γιώργο Ανωμερίτη, είχαν στήσει περίτεχνα ανώτατα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Νέα Υόρκη από το 1983 μέχρι της 21 Ιουνίου του 1989 που γράφτηκε το άδοξο τέλος της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης, όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο Αμερικάνικος Τύπος, με λεία περισσότερα από 730.000.000 $, με 12 υποκαταστήματα της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ Τράπεζας στις ΗΠΑ και θύματα την ομογένεια!

Δείτε και αυτό

Αυτός είναι ο Ανωμερίτης... και αν κάποιοςξέρει αν μπορεί τα ταξιδέψει στις ΗΠΑ... ας μας ενημερώσει κι εμάς

Τέλος η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ σε εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της είχε αναφερθεί σε άλλο μεγάλο σοβαρό και με ποινικές διαστάσεις  σκάνδαλο, σχετικά με το τηλεοπτικό κανάλι του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης , σκάνδαλο το οποίο συνδέει  και τον πρώην υπουργό  Γιώργο Ανωμερίτη   από το οποίο φέρεται να έχει ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο κάποιες 10αδες εκατομμύρια ευρώ. Το όνομα όμως του ισχυρού φίλου της οικογένειας Παπανδρέου πέρα από την γνωστή υπόθεση της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ την οποία αποκάλυψε με έρευνα το GREEKAMERRICANNEWSAGENCY από το 2009 στην οποία εμπλέκεται με την ιδιότητα του τότε διοικητή της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ και φέρεται να εκκρεμεί εις βάρος του από τις διωκτικές αμερικανικές υπηρεσίες  ανοιχτή υπόθεση (δίωξης και σύλληψης) αν θελήσει να εισέλθει στο έδαφος των ΗΠΑ. Υπόθεση που μετά τις αποκαλύψεις μας  κατατατέθηκε  και σχετική ερώτηση τον Απρίλιο(2013) στην Ελληνική Βουλή φέρεται σύμφωνα με στοιχεία και σχετικό ρεπορτάζ εμπλέκεται επίσης και σε άλλο μεγάλο επίσης  σκάνδαλο δωρεάς ύψους 756.000 ευρώ  της Αμερικανικής κυβέρνησης προς το Ελληνικό ναυτικό για συγκεκριμένα σκοπό,  χρήματα τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό για τον οποίο η αμερικανική κυβέρνηση έκανε την σχετική δωρεά. Υπόθεση που έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας του κ. Ανωμερίτη από την Βουλή αλλά το αίτημα χρονίζει και μάλλον έχει τεθεί στα αρχεία της βουλής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...